Η 26η Ιουνίου σηματοδότησε μια εξαιρετική ημέρα χαράς και έμπνευσης στο Valis Resort στην Αγριά Βόλου. Η σχολή καράτε «Ωρίωνας» πραγματοποίησε το Summer Camp, εκπροσωπούμενη από τον κ. Κατσανδρή Γεώργιο και τη σύζυγό του κ. Βαλάση Γαρυφαλλιά, δημιουργώντας μια μοναδική αθλητική εμπειρία για τους παρευρισκόμενους, στην οποία ενεργό ρόλο είχε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έλαβε χώρα παρέλαση υπό τη μουσική υπόκρουση του καλλιτέχνη Παπαθανασίου Βαγγέλη από την Αγριά, κάνοντας το κλίμα εορταστικό και προσφέροντας στους συμμετέχοντες ένα ευρύ φάσμα εμπειριών. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η μετάδοση του μηνύματος πως μέσα από τον αθλητισμό μπορούμε να καταφέρουμε πολλά τόσο σε σωματικό και πνευματικό, όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας πράξης ανθρωπιάς ήταν η συλλογή πλαστικών καπακίων, μια εκστρατεία αγάπης για τον μικρό μας φίλο Άγγελο που πάσχει από λευχαιμία.

Σε αυτή τη δράση αρωγός ήταν ο «Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΔΗΜΗΤΡΑ», τον οποίο στην εκδήλωση εκπροσώπησαν ο κ. Τσουτσουλάκης Δημήτριος και η κ. Λάππα Παρασκευή. Μέσα από αυτή τη σύμπραξη ο αθλητικός σύλλογος «Ωρίωνας» και ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ» μετέδωσαν το αξιέπαινο μήνυμα της μεγάλης αξίας της φιλανθρωπίας και του εθελοντισμού. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!