Την Τρίτη 25.10.2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Γενικής Κλινικής ΑΝΑΣΣΑ κου Γεώργιου Αυφαντή με τον Διευθυντή του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ κο Βασίλειο Ζάρκο, όπου και ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία μεταξύ των δυο εταιριών σε προγράμματα σπουδών στον τομέα της υγείας.

Η Άνασσα Γενική Κλινική είναι μια Πρότυπη Μονάδα παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης στην πόλη του Βόλου,

με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που καλύπτουν συνολικά περίπου 2000m2, με κορυφαίο επιτελείο επιστημόνων-ιατρών και ειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό.

Η Διοίκηση της κλινικής ΑΝΑΣΣΑ, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στα επαγγέλματα υγείας, αποφάσισε να συνεργαστεί αποκλειστικά με το ΙΕΚ του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» με γνώμονα την 30χρονη συνεχή και επιτυχημένη πορεία του στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης, το άρτιο επιστημονικό προσωπικό, καθώς και τις σύγχρονες υποδομές που διαθέτει σε Βόλο και Λάρισα.

Η ανάπτυξη συνεργειών με τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις της αγοράς, αποτελεί πρωταρχικό στόχο του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΔΗΜΗΤΡΑ και η αποκλειστική συνεργασία με την κλινική ΑΝΑΣΣΑ αποσκοπεί στην ανάδειξη ικανών στελεχών στο χώρο της υγείας

Η συνεργασία αυτή αφορά στην παροχή των υποδομών της κλινικής ΑΝΑΣΣΑ για την υλοποίηση των εργαστηρίων καθώς και της πρακτικής άσκησης των σπουδαστών των επαγγελμάτων Υγείας του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ. Οι σπουδαστές θα έχουν την δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας και να αποκτήσουν μοναδικές εμπειρίες κατά την διάρκεια των σπουδών τους.

Αφήστε μια απάντηση