Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου επισκέφτηκαν το ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ οι σπουδαστές των τμημάτων Υγείας του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Έγινε αναλυτική παρουσίαση του ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων στο Ισόγειο, και στην συνέχεια ξεναγήθηκαν οι σπουδαστές στους χώρους του ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

Το ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. είναι μια Πρότυπη Μονάδα παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας περίθαλψης στην πόλη της Λάρισας με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με κορυφαίο επιτελείο επιστημόνων-ιατρών και ειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό.

Η Διοίκηση του ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στα επαγγέλματα υγείας, αποφάσισε να συνεργαστεί αποκλειστικά με το ΙΕΚ του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» με γνώμονα την 30χρονη συνεχή και επιτυχημένη πορεία του στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης, το άρτιο επιστημονικό προσωπικό, καθώς και τις σύγχρονες υποδομές που διαθέτει σε Βόλο και Λάρισα.

Η ανάπτυξη συνεργειών με τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις της αγοράς, αποτελεί πρωταρχικό στόχο του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΔΗΜΗΤΡΑ και η αποκλειστική συνεργασία με το ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ αποσκοπεί στην ανάδειξη ικανών στελεχών στο χώρο της υγείας.

Η συνεργασία αυτή αφορά στην παροχή των υποδομών του ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ για την υλοποίηση των εργαστηρίων καθώς και της πρακτικής άσκησης των σπουδαστών των επαγγελμάτων Υγείας του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Οι σπουδαστές θα έχουν την δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας και να αποκτήσουν μοναδικές εμπειρίες κατά την διάρκεια των σπουδών τους.

Αφήστε μια απάντηση