Δύο μεγάλοι εκπαιδευτικοί οργανισμοί το «ΔΗΜΗΤΡΑ» και το ICBS LARISSA BUSINESS COLLEGE από φέτος συνεργάζονται!

 

Σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται από ταχύτατες αλλαγές η εκπαίδευση δεν είναι δυνατόν να μένει αμέτοχη. Πρέπει να λειτουργεί για τις νέες γενιές σαν σταθερό σημείο αναφοράς, αλλά και ένα εφαλτήριο προς τις ανεξερεύνητες ως τώρα περιοχές, με πρωτότυπες ιδέες που ετοιμάζονται να κατακτήσουν τον κόσμο.

Με στόχο επομένως τις περισσότερες εκπαιδευτικές ευκαιρίες και με βάση την αντίληψη ότι η μόρφωση είναι δικαίωμα όλων σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους, το «ΔΗΜΗΤΡΑ» και το ICBS LARISSA BUSINESS COLLEGE προσφέρουν στους σπουδαστές και τις σπουδάστριές τους μαθήματα, ημερίδες και σεμινάρια επιμόρφωσης προκειμένου να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους, να γίνουν ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας και να ανταποκριθούν επιτυχώς στις απαιτήσεις της.

Φιλοσοφία και των δύο εκπαιδευτικών οργανισμών είναι η προσαρμογή διαρκώς στα πρότυπα των πιο σύγχρονων εκπαιδευτικών και επιστημονικών εξελίξεων με σκοπό να αποκτήσουν οι νέοι και οι νέες μια ισχυρή και ολόπλευρη προσωπικότητα. Να κατακτήσουν δηλαδή ουσιαστικά τη γνώση, να οξύνουν την κριτική τους ικανότητα, να αναπτύξουν τα ενδιαφέροντα και τα ταλέντα τους, να αποτελέσουν τους αυριανούς απαραίτητους επαγγελματίες.

Ξεκινώντας με την παρουσία μας στην Ημέρα Καριέρας που θα πραγματοποιηθεί στο ICBS LARISSA BUSINESS COLLEGE την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.30 π.μ., δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να πρωτοπορούμε στην εκπαίδευση.

Αφήστε μια απάντηση