Αναζητάς εργασία; MISSION POSSIBLE!!

Έλα στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, εκπαιδεύσου και ξεκίνα δουλειά!

Δικαιολογημένα ο τουρισμός έχει επανειλημμένα χαρακτηριστεί ως ο μοχλός ανάπτυξης της εθνικής μας οικονομίας και το κυριότερο όπλο στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση και στη μείωση της ανεργίας. Οι τουρίστες φαίνεται ότι γοητεύονται από τη φυσική ομορφιά του ελληνικού τοπίου, από το κλίμα, τα εδέσματα και φυσικά από την ελληνική φιλοξενία απολαμβάνοντας μία εμπειρία που τους μένει αξέχαστη.

Ωστόσο, ο τουρισμός στον 21ο αιώνα έχει διαφοροποιηθεί σε σχέση με το παρελθόν λόγω της υψηλής διείσδυσης των Τεχνολογιών των Πληροφοριών και των Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στην τουριστική βιομηχανία, της ανάγκης να διασφαλιστεί και να προβληθεί η περιβαλλοντική ποιότητα των τουριστικών προορισμών και να εμπλουτιστεί η τουριστική εμπειρία των ταξιδιωτών αξιοποιώντας τις τοπικές ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής.

Το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ αναγνωρίζει αυτές τις ανάγκες και μέσω των ποιοτικών προγραμμάτων σπουδών του σε ειδικότητες που έχουν άμεση σχέση με τον Τουρισμό (Στέλεχος Τουριστικών Μονάδων, Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική, Υπηρεσίες Ομορφιάς και Ευεξίας (Κομμωτική, Αισθητική, Φυσικοθεραπεία), Security, κ.ά.), προετοιμάζει τους αυριανούς επαγγελματίες του κλάδου προσφέροντάς τους το διαβατήριο για σίγουρη απασχόληση!

Η εκπαίδευση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ που δημιουργούν ένα ευχάριστο και αποτελεσματικό εκπαιδευτικό περιβάλλον, το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό που υποστηρίζει και καθοδηγεί τους σπουδαστές σε συνδυασμό με το γραφείο σταδιοδρομίας που σχεδιάζει τη καριέρα τους, αποτελούν τα κλειδιά της επαγγελματικής σταδιοδρομίας σε μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους της χώρας και όχι μόνο, όπως Atlantica Hotels & Resorts, Sellinas Group Hotels SA, Blue Lagoon Group, Candia Park, Dessole Resorts & Hotels, Cactus Royal, κ. ά.

Στόχος μας; Η στελέχωση των τουριστικών επιχειρήσεων με νέους και νέες που θα προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και θα συμβάλλουν στην τουριστική ανάπτυξη της Ελλάδας!

Το δικό μας MISSION POSSIBLE…

Επικοινώνησε ΣΗΜΕΡΑ μαζί μας!

  • Λάρισα στο 2410 554024,
  • Βόλο στο 24210 38333

       ή συμπλήρωσε τη Φόρμα Επαφής

Αφήστε μια απάντηση