Μέσα στην καρδιά των Χριστουγέννων, στον πολυχώρο Τσαλαπάτα και συγκεκριμένα στο ergon

showground πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Μια Χριστουγεννιάτικη Νύχτα στην Κουζίνα» από την ομάδα Καρυδότσουφλο.

Οι σπουδαστές των τμημάτων Αισθητικής και Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ μαζί με τους εκπαιδευτές τους υποστήριξαν την συγκεκριμένη εκδήλωση με πολλές παραμυθένιες δραστηριότητες. 

Οι σπουδαστές μας ντυμένοι ξωτικά, νεράιδες και πριγκίπισσες υποδέχτηκαν τα μικρά παιδιά στα διαδραστικά περίπτερα και πρόσφεραν δημιουργική απασχόληση που θα μείνει αξέχαστη στους μικρούς μας φίλους. Με την ζωγραφική προσώπου από τις σπουδάστριες της Αισθητικής και το γράμμα στον Άγιο Βασίλη από τις σπουδάστριες του τμήματος Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων αλλά και το ατελείωτο παιχνίδι δώσαμε χαρά στα μικρά παιδιά που βρέθηκαν στην συγκεκριμένη θεατρική παράσταση. Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο Άγιος Βασίλης ο οποίος ανυπομονούσε να φωτογραφηθεί στο τζάκι με τα παιδιά.

Μέσα στην γιορτινή αυτή ατμόσφαιρα με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τα παιδικά χαμόγελα και την αθωότητα γίναμε για λίγο όλοι παιδιά.

{gallery}article-images/Beauty_Salon/2019-01-11{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση