Από την αρχαιότητα ακόμα το μακιγιάζ αποτελούσε τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων. Πρόκειται για μία τέχνη στην οποία χρησιμοποιώντας διάφορα καλλυντικά προϊόντα

το πρόσωπο μπορεί να μεταβληθεί, να αλλοιωθεί ή να μεταμορφωθεί ανάλογα με το εάν επιδιώκουμε την ανάδειξη της προσωπικότητας του ατόμου, τη βελτίωση της εμφάνισης του μέσα από την ανάδειξη των χαρακτηριστικών ή τη ριζική αλλαγή του. Τον τελευταίο αιώνα η εξέλιξη στο χώρο του Μακιγιάζ ήταν ραγδαία. Ανακαλύφθηκαν διάφορες τεχνικές και προηγμένα καλλυντικά προϊόντα σε υφές και διάρκεια ώστε οι δημιουργίες να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακές και αψεγάδιαστες!

Βασιζόμενοι στις σύγχρονες τάσεις του Μακιγιάζ δημιουργήσαμε στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ ένα αναβαθμισμένο πρόγραμμα σπουδών για την ειδικότητα «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ», όπου μέσα στα 4 εξάμηνα οι σπουδάστριες και σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν από επαγγελματίες make up artists σε:

Μορφολογία Προσώπου

Ιδιομορφίες Χαρακτηριστικών

Χρωματολογία

Βασικές τεχνικές μακιγιάζ

Πρωινό, απογευματινό, βραδινό, νυφικό μακιγιάζ

Μακιγιάζ Media

Μακιγιάζ Special Effects

Τα πλήρως εξοπλισμένα studios ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ σε συνδυασμό με τις δράσεις και τα εξειδικευμένα σεμινάρια θα δώσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους μελλοντικούς επαγγελματίες για να βρουν μία σίγουρη θέση στην αγορά εργασίας!

Αφήστε μια απάντηση