Την πλέον διασημότερη αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών παγκοσμίως, SEPHORA, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν

οι σπουδάστριες της ειδικότητας Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ’ του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, συνοδεία της εκπαιδεύτριάς τους και Make Up Artist, Μάχης Τριαντάρη.

Εκεί τις υποδέχθηκε με χαρά η υπεύθυνη του καταστήματος στο Βόλο, κα. Σαχπάζογλου Κυριακή, η οποία ξενάγησε τα κορίτσια στους χώρους του, παρουσιάζοντας λεπτομερώς την τεράστια γκάμα προϊόντων που διαθέτει το κατάστημα, από γνωστές μάρκες επώνυμων καλλυντικών και αρωμάτων μέχρι πρωτοποριακές σειρές καλλυντικών που υπάρχουν στα SEPHORA κατ’ αποκλειστικότητα.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν οι μελλοντικές make up artists να παρατηρήσουν το προσωπικό του καταστήματος υπό πραγματικές συνθήκες εργασίας, να ενημερωθούν από εξειδικευμένους αισθητικούς για τις τελευταίες τάσεις στο μακιγιάζ, καθώς και να εξοικειωθούν με τις νέες τεχνικές εφαρμογής τους.

Η δράση ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό μακιγιάζ, που απόλαυσαν οι σπουδάστριες από τις εξυπηρετικότατες αισθητικούς, ενώ παράλληλα μπόρεσαν να λύσουν τυχόν απορίες τους συζητώντας σε ευχάριστο κλίμα μαζί τους.

Η διεύθυνση, οι εκπαιδευτικοί και τα τμήματα Αισθητικής του εκπαιδευτικού οργανισμού ΔΗΜΗΤΡΑ, ευχαριστούν την υπεύθυνη, κα. Κυριακή Σαχπάζογλου και το προσωπικό του καταστήματος SEPHORA για τη θερμή φιλοξενία!     

{gallery}article-images/Beauty_Salon/2019-07-09{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση