Το ετήσιο φιλανθρωπικό δείπνο για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ»,

πραγματοποιήθηκε και φέτος, για 12η συνεχή χρονιά, την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 στο DOMOTEL XENIA VOLOS, παρουσία πλήθους κόσμου. Το ετήσιο φιλανθρωπικό δείπνο για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», πραγματοποιήθηκε και φέτος, για 12η συνεχή χρονιά, την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 στο DOMOTEL XENIA VOLOS, παρουσία πλήθους κόσμου. 

Η «ΦΛΟΓΑ», προασπίζοντας, για περισσότερο από 30 χρόνια, τη δύναμη για την ελπίδα και το μέλλον της ανθρωπότητας, όπως εκφράζεται μέσα από τα παιδιά, έδωσε τη δυνατότητα σε όλους να ενισχύσουν έμπρακτα το έργο της δίνοντας το παρών. 

Φυσικά από αυτή την ξεχωριστή βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει η ομάδα «Αισθητικής» του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ. Στο πλαίσιο λοιπόν της Κοινωνικής Εταιρικής ευθύνης του οργανισμού, οι σπουδάστριες της ειδικότητας, μαζί με την εκπαιδεύτριά τους και Make Up Artist κα Μάχη Τριαντάρη, επιμελήθηκαν το μακιγιάζ των μοντέλων που συμμετείχαν στη δημοπράτηση των ενδυματολογικών προτάσεων, αλλά είχαν και την ευκαιρία να συμμετέχουν και οι ίδιες στην παρουσίαση των ρούχων ως μοντέλα, προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο τον επαγγελματισμό τους  αλλά και την ευαισθητοποίησή τους προς το έργο του Συλλόγου.

Είναι τιμή και χαρά για τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΔΗΜΗΤΡΑ όταν οι σπουδαστές του εκφράζουν τόσο ένθερμα και ενεργά τη φιλανθρωπική τους συνείδηση, ιδιαίτερα όταν αυτή απευθύνεται σε παιδιά που έχουν αθεράπευτη αγάπη για τη ζωή. Ας τα στηρίξουμε λοιπόν όλοι μας ακολουθώντας το λαμπρό τους παράδειγμα!

{gallery}article-images/Beauty_Salon/2019-07-15{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση