Τη γνωστή βιομηχανία Αναψυκτικών και Χυμών ΕΨΑ στην Αγριά του Βόλου επισκέφτηκαν τα τμήματα

«Στέλεχος τεχνολογίας ελέγχου τροφίμων & ποτών»«Στέλεχος Τουριστικών Μονάδων», «Βοηθός φαρμακείου» και «Τεχνικός μαγειρικής τέχνης (Chef)».

Μαζί με τους εκπαιδευτές τους κ. Χρήστο Χρηστάκη, Τεχνολόγο Τροφίμων & Γεωπόνο και τον κ. Αναστάσιο Μπέσιο, Χημικό Μηχανικό ξεναγήθηκαν αρχικά στους χώρους του μουσείου που εδρεύει στις εγκαταστάσεις της παραδοσιακής βιομηχανίας και στη συνέχεια γνώρισαν τους χώρους παρασκευής και εμφιάλωσης της χαρακτηριστικής λεμονάδας ΕΨΑ.

Μεγάλη εντύπωση έκανε στους σπουδαστές και στις σπουδάστριες η ιστορία της βιομηχανίας που ξεκίνησε το 1924 και συνεχίζει αδιάκοπα και με μεγάλη επιτυχία την πορεία της στην Ελληνική αγορά δημιουργώντας συνεχώς νέα ποιοτικά προϊόντα!

{gallery}article-images/estiasi/2018-06-07{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση