Στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου γάλακτος της ΕΒΟΛ στην βιομηχανική περιοχή του Βόλου είχαν την ευκαιρία

να ξεναγηθούν οι σπουδαστές και σπουδάστριες των ειδικοτήτων «Στέλεχος τεχνολογίας ελέγχου τροφίμων & ποτών», «Στέλεχος Τουριστικών Μονάδων», «Βοηθός φαρμακείου» και «Τεχνικός μαγειρικής τέχνης (Chef)» του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτές τους κ. Χρήστο Χρηστάκη, Τεχνολόγο Τροφίμων & Γεωπόνο και τον κ. Αναστάσιο Μπέσιο, Χημικό Μηχανικό.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους ενημερώθηκαν για τον τρόπο επεξεργασίας και συσκευασίας του γάλακτος και των προϊόντων του καθώς και για τις θρεπτικές τους αξίες αφού από την ΕΒΟΛ δίνεται ιδιαίτερη σημασία στις διαδικασίες παραλαβής του από τους παραγωγούς και στη συνέχεια στις διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας και υγιεινής.

Η συζήτηση εστιάστηκε επιπλέον στις ανάγκες της χώρας σε γάλα και την κάλυψη τους ενώ ολοκληρώθηκε με τον πιο απολαυστικό τρόπο… Τους σπουδαστές μας να δοκιμάζουν το σοκολατούχο γάλα ΕΒΟΛ με την γνωστή και αγαπημένη σε όλους παραδοσιακή του συσκευασία!

{gallery}article-images/estiasi/2018-06-06{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση