Και φέτος το ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» συμμετέχει ενεργά με πολλές δράσεις στο Φεστιβάλ Πηνειού! 

 

1. BARISTA street seminar (19 – 22 Ιούνιου 2019) Ελάτε να παρασκευάσουμε μαζί και στη συνέχεια να δοκιμάσετε διαφορετικά είδη καφέ (espresso, καφέ φίλτρου, κ.ά.) από τον εκπαιδευτή και professional barista κο. Μπέλλη Γιάννη. Όσοι είσαστε λάτρεις του καφέ μη διστάσετε λοιπόν να περάσετε και να κάνετε ένα διάλειμμα καθώς απολαμβάνετε τη βόλτα σας δίπλα από τον Πηνειό.

2. «Μαγική Φωτογραφία»  (19 – 22 Ιούνιου 2019) Μεταμορφώσου στον επαγγελματία που ονειρεύεσαι! Εμπνευσμένα από αγαπημένα επαγγέλματα, τα κάδρα του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ σε περιμένουν για να φωτογραφηθείς ως security, κομμώτρια, μάγειρας, γιατρός, personal trainer κ.ά.

3. Μinute to win it (Τετάρτη 19 Ιούνιου 2019) Παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους από το τμήμα Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε! Μinute to win it!! Γρήγορα, έξυπνα, δημιουργικά και διασκεδαστικά παιχνίδια δίχως όριο ηλικίας που μέσα σ’ ένα λεπτό θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί για να έχουμε νικητή! Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να δημιουργήσουν και να ζωγραφίσουν με όρεξη και φαντασία εικαστικές κατασκευές, καθώς και να γίνουν οι ίδιοι καμβάς για να απολαύσουν face painting από τους εκπαιδευτές και τους εκπαιδευόμενους του τμήματος. Ελάτε να διασκεδάσετε, να γυμναστείτε, να καλλιεργήσετε την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την ευγενή άμιλλα και να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας!!!

4. HOLLYWOOD NIGHT (Πέμπτη 20 Ιούνιου 2019) Η ομάδα Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ με την εκπαιδεύτρια (make up artist) κα Τριαντάρη Μάχη θα μεταμορφώσουν τους σπουδαστές σε γνωστούς ήρωες κινηματογράφου. Φέρνουμε το Hollywood στο Φεστιβάλ Πηνειού!!! Η Jessica Rabbit, ο Τσάρλι Τσάπλιν, ο Τζόκερ, o Τζακ Σπάροου και η οικογένεια Άνταμς είναι μόνο μερικοί από τους κινηματογραφικούς ήρωες που πρόκειται να απολαύσει το κοινό και να φωτογραφηθεί μαζί τους. Πιστά αντίγραφα μεγάλων προσωπικοτήτων από τον χώρο του θεάματος θα αναβιώσουν στο Φεστιβάλ Πηνειού αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους, κυρίως για τις ρεαλιστικές λεπτομέρειες μέσα από την τέχνη του μακιγιάζ. 

5. «SUMMER QUEEN» (Παρασκευή 21 Ιούνιου 2019) Η ομάδα Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ με την εκπαιδεύτρια (make up artist) κα Φαίη Παστάκα καλωσορίζουν το φετινό καλοκαίρι και προσφέρουν επαγγελματικό μακιγιάζ και γρήγορα tips Ομορφιάς στις κυρίες που θα μας επισκεφθούν! Η θεματική βραδιά θα κλείσει με την κα Παστάκα που θα μεταμορφώσει ένα μοντέλο σε μία εντυπωσιακή Bratz Doll. Οι bratz είναι κούκλες με εντυπωσιακό μακιγιάζ, μεγάλα μάτια, πλούσια γυαλιστερά χείλη και φανταχτερά Ρούχα, με σύνθημα “κορίτσια με πάθος για την μόδα”. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που οι Makeup artists ανά τον κόσμο, μιμηθήκαν τα εκκεντρικά χαρακτηριστικά των bratz, θελωντας να δώσουν μια ακομα διάσταση στο καλλιτεχνικό μακιγιάζ

6. «Μinute to win it» (Σάββατο 22 Ιούνιου 2019) Παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους από το τμήμα Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε! Μinute to win it!! Γρήγορα, έξυπνα, δημιουργικά και διασκεδαστικά παιχνίδια δίχως όριο ηλικίας που μέσα σ’ ένα λεπτό θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί για να έχουμε νικητή! Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να δημιουργήσουν και να ζωγραφίσουν με όρεξη και φαντασία εικαστικές κατασκευές, καθώς και να γίνουν οι ίδιοι καμβάς για να απολαύσουν face painting από τους εκπαιδευτές και τους εκπαιδευόμενους του τμήματος. Ελάτε να διασκεδάσετε, να γυμναστείτε, να καλλιεργήσετε την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την ευγενή άμιλλα και να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας!!!

Σας περιμένουμε όλους!!

Αφήστε μια απάντηση