Οι σπουδαστές του τμήματος

Βοηθός Φυσικοθεραπείας επισκέφθηκαν το φυσικοθεραπευτήριο του κ. Βαλασσά Λαυρέντη. Τους σπουδαστές συνόδευσε η εκπαιδεύτρια του τμήματος Μπουντούκου Μαρία πτυχιούχος φυσικοθεραπεύτρια.

Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον κ. Βαλασσά – φυσικοθεραπευτή, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Ost. of OSD, AP&MB of WFCMS, Master of Chiropractic of Ackermann College, Assistant Teacher of Ackermann College  και πρόεδρο του περιφερειακού τμήματος της Μαγνησίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, να διατυπώσουν ερωτήσεις και απορίες τους, καθώς και να παρατηρήσουν τον χώρο του φυσικοθεραπευτηρίου και τον απίστευτο εξοπλισμό που διαθέτει. 

Το προσωπικό του εργαστηρίου φυσικοθεραπείας έκανε τους σπουδαστές να νιώσουν άνετα στο χώρο και συζήτησε μαζί τους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών και τα μέσα που χρησιμοποιούνται στη θεραπεία τους. Έτσι οι σπουδαστές είδαν υπό πραγματικές συνθήκες πως λειτουργεί ένα φυσικοθεραπευτήριο, συνάντησαν ασθενείς στο χώρο και παρακολούθησαν μέρος της θεραπείας τους.

Ακόμη, δόθηκε η ευκαιρία στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ να ενημερωθούν για σεμινάρια σχετικά με την ειδικότητά τους, τα οποία αποτελούν χρήσιμη πηγή γνώσεων και περεταίρω εξέλιξης τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να ενημερώνονται συνεχώς  και μέσω της ιστοσελίδας του Physio Health Club : https://physiohealthclub.g .

Ευχαριστούμε τον κ. Βαλασσά Λαυρέντη, την κα. Djordjevic Aleksandra και το προσωπικό του εργαστηρίου φυσικοθεραπείας για την θερμή υποδοχή, την ξενάγηση στο χώρο και για τις πληροφορίες που έδωσαν στους σπουδαστές του τμήματος φυσικοθεραπείας.

{gallery}article-images/ygeia/2019-06-18{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση