Την Τετάρτη 01/04/2015 η κα Χάρις Σπυροπούλου, ειδικός σε θέματα Fashion Promotion & Illustration, με ειδικές σπουδές στο Λονδίνο, επισκέφτηκε το τμήμα του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ», Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ, στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος “Μορφολογία Επαγγελματικού Μακιγιάζ”.

Η κα Σπυροπούλου κινείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο της μόδας ενώ εργάστηκε ως booker σε καταξιωμένα αθηναϊκά πρακτορεία σε τμήματα μοντέλων & creative. Πλέον ζει στη Λάρισα και ασχολείται κυρίως με το styling και το fashion consulting αλλά και ως blogger/writer του blog: http://larissaconfidential.blogspot.gr/.

Η πρόσκληση της κας Σπυροπούλου πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της εκπαιδεύτριας του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ», κας Λένας Τσαπατώρη, Make up Artist, με σκοπό οι σπουδάστριες του τμήματος να αντιληφθούν τον σημαντικό ρόλο του μακιγιάζ σε μια διαδικασία φωτογράφησης. Ειδικότερα:
– Αναλύθηκε η διαδικασία μιας επαγγελματικής φωτογράφισης και η σχέση της με το μακιγιάζ
– Τονίστηκε η εξέλιξη του επαγγελματικού μακιγιάζ στην πορεία των δεκαετιών, με ιδιαίτερη έμφαση στις δεκαετίες του 20 και του 40,
– Πραγματοποιήθηκε επίδειξη τηλεοπτικού μακιγιάζ και μακιγιάζ για φωτογραφικό φακό.

Οι σπουδάστριες του τμήματος και μελλοντικές επαγγελματίες στο χώρο της ομορφιάς, με αλφαβητική σειρά:

ΓΑΖΕΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ
ΖΕΥΓΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΑΡΑΘΑΝΟΥ ΖΩΗ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΠΕΡΤΣΙΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ
ΣΚΥΦΤΑ ΜΙΧΑΕΛΑ
ΤΖΑΝΑΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΙΑ
ΧΟΥΡΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και με ενεργή συμμετοχή την παρουσίαση, η οποία περιελάμβανε ερωταπαντήσεις, αλλά και προσωπική εργασία των σπουδαστριών σε μορφή πρακτικής εξάσκησης.

Η συνάντηση έκλεισε με πρόταση από την κα Σπυροπούλου προς τις σπουδάστριες να δουλέψουν μαζί της στο επόμενο project που πρόκειται να αναλάβει και εκείνες αποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία.

{gallery}article-images/Beauty_Salon/2015-4-3{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση