Το επάγγελμα με την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση στις μέρες μας είναι αυτό της παροχής εξειδικευμένης φύλαξης. Το Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας απασχολείται πλέον σε όλους τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας, όπως τράπεζες, αεροδρόμια, νοσοκομεία, εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, λιμάνια, σιδηροδρομικούς σταθμούς κ.α, κάτι που επιβεβαιώνεται από την πολύ υψηλή ετήσια αύξηση αντίστοιχων θέσεων εργασίας (άνω του 20%).

Καθημερινά μεγάλος αριθμός ατόμων παρευρίσκονται και περνούν από τους συγκεκριμένους χώρους γεγονός που καθιστά την προστασία τους μια ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση καθώς υπάρχει δυνατότητα δράσης πιθανών ατόμων με εγκληματική ή παραβατική συμπεριφορά. Κρίνεται επομένως απαραίτητη η φύλαξή τους από άρτια στελεχωμένες εταιρείες Ιδιωτικής Ασφάλειας που θα φροντίζουν να αποτρέπονται και να προλαμβάνονται οποιεσδήποτε απειλές ή δυνητικά επικίνδυνες καταστάσεις που προκύπτουν.

Αυτός είναι ο στόχος του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ! Οι απόφοιτοι του τμήματος «Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών (Security)» με τη σωστή κατάρτιση να μπορούν να αντεπεξέρχονται στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει η υπηρεσία ή ο πελάτης που τους εμπιστεύεται την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας του!

Αφήστε μια απάντηση