Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΔΗΜΗΤΡΑ στελεχώνεται από έμπειρο

και άρτια καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό. Οι καθηγητές του οργανισμού μας  διαθέτουν τυπικά και ουσιαστικά προσόντα. Οι εκπαιδευτές του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ ακολουθούν σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους και τεχνικές διδασκαλίας ενισχύοντας την σκέψη, το στοχασμό, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των μαθητών.

Το εκπαιδευτικό μας προσωπικό μας κάνει χαρούμενους όταν δεν σταματάει να προσπαθεί και να εξελίσσεται επενδύοντας στη γνώση ώστε να ανταποκρίνεται θετικά στις παιδαγωγικές τάσες που αλλάζουν.

Η κα Κατώγια Ζωή, πιστοποιημένη πτυχιούχος αισθητικός και τεχνήτρια αισθητικής άκρων, εκπαιδεύτρια στο τμήμα Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ μας έκανε υπερήφανους με τις δύο διακρίσεις της στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό  Top Talent Nail Art Competition. Κατάφερε με το πείσμα, την επιμονή της και τις γνώσεις της να κερδίσει δύο ασημένια μετάλλια στις κατηγορίες Tip Box Acrylic Paint και Tip Box Gel Paint. Με την αγάπη της για το επάγγελμά της καταφέρνει καθημερινά να εμπνέει τις σπουδάστριες της και να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Συνέχισε να προσπαθείς και να μας κάνεις υπερήφανους!!!!

Αφήστε μια απάντηση