Οι σπουδάστριες της ειδικότητας Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ

είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο κατάστημα καλλυντικών Naturefun & 4us Cosmetics στο Βόλο.

Στο νέο, μεγαλύτερο και ανανωμένο κατάστημα στο κέντρο της πόλης οι σπουδάστριες μαζί με τις εκπαιδεύτριες τους Τριαντάρη Μάχη και Βορνίτη Μαριάννα προσέφεραν υπηρεσίες μακιγιάζ στις πελάτισσες χρησιμοποιώντας την μεγάλη ποικιλία εταιρειών μακιγιάζ του καταστήματος.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το μακιγιάζ που επιθυμούσαν και να ακούσουν από τις σπουδάστριες του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ χρήσιμα tips για το πώς να κάνεις το μακιγιάζ να διαρκέσει όλη μέρα, πώς θα δείχνεις λαμπερή και όμορφη χωρίς μεγάλη προσπάθεια και ποιά είναι τα βήματα για το τέλειο φυσικό μακιγιάζ τόσο το πρωί στην δουλειά όσο και το βράδυ στην έξοδο.

Άλλη μια αξέχαστη εμπειρία για τις σπουδάστριες Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ που θα είναι χρήσιμη για την μελλοντική εργασιακή τους πορεία καθώς βίωσαν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας την προώθηση και πώληση ειδών ομορφιάς,φροντίδας και καλλωπισμού σε κατάστημα καλλυντικών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σακελλάρη Γιώργο, ιδιοκτήτη του καταστήματος Naturefun & 4us Cosmetics για την φιλοξενία αλλά και για την ευγενική χορηγία καλλυντικών στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ.

{gallery}article-images/Beauty_Salon/2019-01-17{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση