Το ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος συμμετέχει ενεργά στην πιο μεγάλη γιορτή της πόλης μας, το Φεστιβάλ Πηνειού. Το φεστιβάλ που σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού, δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, να δημιουργήσουν αλλά και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Για αυτό και εμείς δεν θα χάναμε την ευκαιρία να βρεθούμε στις όχθες του ποταμού με το δικό μας stand, παρουσιάζοντας εντυπωσιακές, δημιουργικές  και καινοτόμες δράσεις.

Η έναρξη θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουνίου με ένα ταξίδι στο χρόνο και στην Αρχαία Αίγυπτο! Τα τμήματα Μόδας και Ομορφιάς του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» με συντονίστρια την εκπαιδεύτρια Make up Expert κα. Μάχη Τριαντάρη θα μεταμορφώσουν μοντέλα σε Τουταγχαμών, Αντώνιο και Κλεοπάτρα!

Την Πέμπτη 22 Ιούνιου, τη σκυτάλη παίρνει το τμήμα των Παιδαγωγικών με συντονιστές την κα. Ζωή Διαμάντου και τον κ.Διονύση Λεϊμονή. Λογοτεχνία, εικαστικές δημιουργίες, face painting και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα!

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου, θα αναλάβει δράση η ομάδα Αισθητικής του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» με συντονίστρια την εκπαιδεύτρια Make up Artist κα. Φαίη Παστάκα η οποία θα μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’80, στην εποχή της Disco, μέσα από το καλλιτεχνικό μακιγιάζ! Γρήγορα tips ομορφιάς θα προσφέρονται σε όποιον το ζητήσει!

Την αυλαία θα ρίξουντην επόμενη ημέρα Σάββατο,  τα τμήματα Κομμωτικής, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας με συντονίστριες τις εκπαιδεύτριες Hair Expert, κα. Μαρία Γυφτονικολού και κα. Άντζελα Αγγελίτση. Όσοι λοιπόν επιθυμούν θα μπορούν να κόψουν και να δωρίσουν τα μαλλιά τους με σκοπό τη δημιουργία περουκών, δίνοντας χαρά σε όσους το χρειάζονται. Tips styling θα δίνονται σε όποιον μας επισκεφθεί!

Βέβαια όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ, θα μπορούν όσοι μας επισκεφτούν να μεταμορφωθούν «μαγικά» στον επαγγελματία που ονειρεύονται! Εμπνευσμένα από αγαπημένα επαγγέλματα, τα κάδρα του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ σας περιμένουν για να φωτογραφηθείτε ως security, κομμώτρια, μάγειρα, γιατρό, personal trainer κ.ά.!!

 

Σας περιμένουμε όλους, να περάσουμε μαζί ένα δημιουργικό και όμορφο τετραήμερο, γεμάτο εκδηλώσεις δίπλα στον αγαπημένο μας Πηνειό!!