Θεατρική παράσταση για παιδιά από το παιδαγωγικό Τμήμα- Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ σε συνεργασία με το εργαστήρι θεατρικής Παιδείας και θεατρικού Παιχνιδιού Δήμητρας Τσουκαρέλα.

Στα πλαίσια των μαθημάτων: θεατρικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο, Μουσικοκινητική και εικαστικά η Ομάδα βρεφονηπιοκόμων προετοίμασε μια ευχάριστη έκπληξη για τους μικρούς θεατές υπό την καθοδήγηση της παιδαγωγού θεάτρου-σκηνοθέτιδας και εκπαιδεύτριας του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ Δ.Τσουκαρέλα.

Η παράσταση έχει τίτλο- «Τα παραμυθομπερδέματα» και έχει διαδραστικό χαρακτήρα.

Περιγραφή του έργου:

Ο σοφός και ο ξεχασιάρης Μάγος Van Graf με τα αστεία πειράματά του, μπερδεύει τους ήρωες των γνωστών παραμυθιών όπως η Σταχτοπούτα, η κοκκινοσκουφίτσα και τα επτά Κατσικάκια. Μ ’αυτόν τον τρόπο παρέχει στα παιδιά, εκτός από την ψυχαγωγία, την δυνατότητα από μόνα τους, να ξεχωρίσουν το καλό από το κακό και θα οδηγηθούν σε σωστά συμπεράσματα.

O Van Graf που τα «μαγεύει» όλα με ένα …τσαφ, προκαλεί απρόβλεπτες και αστείες καταστάσεις, στήνοντας μέσα από το θεατρικό παιχνίδι γέφυρα επικοινωνίας, χαράς και δημιουργίας με τους μικρούς και μεγάλους θεατές.

Συντελεστές:

Επιμέλεια-σκηνοθεσία

Δήμητρα Τσουκαρέλα

Παίζουν οι σπουδάστριες του ΙΕΚ:

Σκουτή Διονυσία

Σπήλιου Ελένη

Θάνου Αναστασία

Κοτρότσιου Σταματία

Μακρή Βάσω

Παλαμιώτη Ζωή

Κουτούλα Νεφέλη

Κοστούμια, κούκλες,σκηνικά: ΤSOUKARELAS THEATER PEDAGOGY

Διάρκεια: 1 h

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ-ΛΑΡΙΣΑ

ΤΡΙΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, ώρα 19:30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ