Οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης» του ΙΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε έναν ξεχωριστό, σύγχρονο και  άνετο χώρο, στο κομμωτήριο DX hair play στον Βόλο. Το DX hair play προσφέρει tailor made υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας πάντα επώνυμα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.

Στην επίσκεψη οι καταρτιζόμενοι, υπό την καθοδήγηση της εκπαιδεύτριας του  ΙΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ κ. Τόγρους Χριστίνας, η οποία είναι και ιδιοκτήτρια του DX hair play, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον επαγγελματικό χώρο της, τα εξειδικευμένα μηχανήματα και εργαλεία που χρησιμοποιεί και να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στην κομμωτική.

Στην συνέχεια, η κ. Τόγρους με την ομάδα της παρουσίασαν στους σπουδαστές του τμήματος Κομμωτικής την τεχνική της ισιωτικής κερατίνης χωρίς φορμαλδεΰδη. Η ισιωτική κερατίνη είναι μια θεραπεία βελτίωσης της ποιότητας των μαλλιών που διαρκεί δώδεκα εβδομάδες και συμβάλλει στο εύκολο ίσιωμα της τρίχας προσδίδοντάς της συγχρόνως  λείανση, απαλότητα και προστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα, βοηθώντας τα να μακρύνουν ταχύτερα. Η τεχνική της κερατίνης ενθουσίασε τους καταρτιζομένους του ΙΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον τους.

Βασικός σκοπός της επίσκεψης ήταν οι σπουδαστές να γνωρίσουν άλλον έναν επαγγελματικό χώρο κομμωτηρίου και να εκπαιδευτούν σε μία νέα τεχνική.

Το ΙΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ ευχαριστεί θερμά την κ. Τόγρους και τη φοβερή ομάδα της για την φιλοξενία και για τη διοργάνωση της εκπαιδευτικής επίσκεψης.