Το σεμινάριο αυτό επικεντρώνεται αποκλειστικά στο κούρεμα και χτένισμα της αντρικής κόμης, καθώς και στην περιποίηση της γενειάδας/μούσι. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν ολοκληρωμένες γνώσεις και εξασκούνται πρακτικά από την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου, δημιουργώντας μοντέρνα barber χτενίσματα και εντυπωσιακά look.
Απευθύνεται
➢ Σε αρχάριους που θέλουν να μάθουν βασικά barber κουρέματα και σύγχρονες barber τεχνικές.
➢ Σε αρχάριους που θέλουν να μάθουν για την περιποίηση της γενειάδας/μούσι.
➢ Σε όσους θέλουν να αποκτήσουν βασικές γνώσεις προσωπολογίας.
➢ Σε όσους θέλουν να μάθουν βασικές τεχνικές σβησίματος.

Στόχος
Με το πέρας του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να μπορούν να πραγματοποιούν αντρικά κουρέματα με σύγχρονες barber τεχνικές. Επιπλέον, θα έχουν αποκτήσει βασικές γνώσεις περιποίησης γενειάδας/μούσι, καθώς και προσωπολογίας.

Διάρκεια
H Διάρκεια του προγράμματος είναι 50 ώρες (2 1/2 μήνες περίπου).
Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Παρασκευή απόγευμα 17:00-21:00.

Θεματικές Ενότητες
✔ Προσωπολογία (2ώρες)
✔ Τεχνικές λουσίματος (5ώρες)
✔ Βασικές γραμμές (20 ώρες)
– Χρήση χτένα-ψαλίδι
– Χρήση χτένα-μηχανή
✔ Τεχνικές σβησίματος (8ώρες)
✔ Κλασικά κουρέματα (10ώρες)
✔ Ξύρισμα (5ώρες)

Οφέλη
Ο εκπαιδευτικός οργανισμός “ΔΗΜΗΤΡΑ” διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο και οργανωμένο επαγγελματικό Εργαστήριο Κομμωτικής διασφαλίζοντας στους εκπαιδευόμενους, ευχάριστη και ποιοτικά ανώτερη κατάρτιση.
Με το πέρας του σεμιναρίου οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν αποκτήσει εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες και θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν με επιτυχία και συνέπεια στον χώρο του αντρικού κουρέματος και θα διακρίνονται για την αισθητική τους.
Θα γνωρίζουν:
Αντρικό Κούρεμα
Περιποίηση αντρικής κόμης.
Σύγχρονες barber τεχνικές.
Βασικές τεχνικές ξυρίσματος.

Στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κε.Δι.Βι.Μ. 2 «ΔΗΜΗΤΡΑ» και υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης βρετανικής πιστοποιήσης από τον βρετανικό φορέα πιστοποίησης TQUK (με επιπλέον κόστος).

Κόστος
500€