Το σεμινάριο αυτό επικεντρώνεται αποκλειστικά στο κούρεμα και περιποίηση της αντρικής κόμης σύμφωνα με τις νέες τάσεις της μόδας. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν ολοκληρωμένες advanced γνώσεις και εξασκούνται πρακτικά από την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου, δημιουργώντας μοντέρνα barber κουρέματα και εντυπωσιακά barber looks.
Απευθύνεται
➢ Σε προχωρημένους που θέλουν να μάθουν σύγχρονες barber τεχνικές κουρέματος.
➢ Σε προχωρημένους που θέλουν να μάθουν βασικές τεχνικές σβησίματος.

Στόχος
Με το πέρας του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν εμπλουτίσει τις γνώσεις τους και θα έχουν αναπτύξει δεξιότητες,ώστε να μπορούν να πραγματοποιούν barber κουρέματα στηριζόμενοι σε εξειδικευμένες τεχνικές, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Διάρκεια
H Διάρκεια του προγράμματος είναι 30 ώρες (1 1/2 μήνες περίπου).

Θεματικές Ενότητες
✔ Κλασικά κουρέματα (10ώρες)
✔ Εμπορικά κουρέματα (10ώρες)
✔ Εξειδικευμένες τεχνικές (10ώρες)

Οφέλη
Ο εκπαιδευτικός οργανισμός “ΔΗΜΗΤΡΑ” διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο και οργανωμένο επαγγελματικό Εργαστήριο Κομμωτικής διασφαλίζοντας στους εκπαιδευόμενους, ευχάριστη και ποιοτικά ανώτερη κατάρτιση.
Με το πέρας του σεμιναρίου οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν αποκτήσει εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες και θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν με επιτυχία και συνέπεια στον χώρο του αντρικού κουρέματος και θα διακρίνονται για την αισθητική τους.
Θα γνωρίζουν πως να πραγματοποιούν:
• Κλασικά κουρέματα.
• Εμπορικά κουρέματα.
• Κουρέματα που στηρίζονται σε εξειδικευμένες τεχνικές.

Στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κε.Δι.Βι.Μ. 2 «ΔΗΜΗΤΡΑ» και υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης Βρετανικής Πιστοποίησης από τον βρετανικό φορέα πιστοποίησης TQUK (επιπλέον κόστος).

Κόστος
300€