Τα λούτρινα παιχνίδια και οι υφασμάτινες κούκλες αποτελούν ένα διαχρονικό παιχνίδι, που όλα τα παιδιά αγαπούν. Οι κατασκευαστές λούτρινων παιχνιδιών διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες μπορούν να δημιουργήσουν λούτρινα παιχνίδια και κούκλες τόσο γενικευμένα όσο και προσωποποιημένα κατόπιν παραγγελίας, προσδίδοντας ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα στο παιδικό παιχνίδι.

Απευθύνεται
➢ Σε όσους διαθέτουν βασικές γνώσεις κοπτικής ραπτικής και θέλουν μάθουν να κατασκευάζουν λούτρινα παιχνίδια.
➢ Σε όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν δεξιότητες πάνω στην κατασκευή λούτρινων παιχνιδιών και υφασμάτινων κούκλων.

Στόχος
Στόχος του σεμιναρίου είναι, οι συμμετέχοντες να μάθουν πως να δημιουργούν – από την αρχή μέχρι το τέλος – λούτρινα παιχνίδια και υφασμάτινες κούκλες.

Διάρκεια
H Διάρκεια του προγράμματος είναι 8 ώρες ( 1 μήνας περίπου).

Θεματικές Ενότητες
✔ Σχεδιασμός και κατασκευή πατρόν
✔ Ράψιμο στο χέρι και στην ραπτομηχανή
✔ Ενδυματολογική επιμέλεια κούκλας

Οφέλη
• Ο εκπαιδευτικός οργανισμός “ΔΗΜΗΤΡΑ” διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο και οργανωμένο επαγγελματικό Studio Μόδας διασφαλίζοντας στους εκπαιδευόμενους, ευχάριστη και ποιοτικά ανώτερη κατάρτιση.
• Με το πέρας του σεμιναρίου οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν αποκτήσει εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες και θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν με επιτυχία και συνέπεια στον χώρο του λούτρινου παιχνιδιολυ και θα γνωρίζουν:
Σχέδιο και κατασκευή πατρόν λούτρινων παιχνιδιών
Ραπτική λούτρινων παιχνιδιών

Στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κε.Δι.Βι.Μ. 2 «ΔΗΜΗΤΡΑ» και υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης πιστοποίησης από τον βρετανικό φορά πιστοποίησης TQUK (με επιπλέον κόστος).

Εκπαιδευτής

Lali Mainas

“H Lali Mainas είναι αριστούχος απόφοιτος της Pansik Scuola di Moda στην Αθήνα.
Έχει υπάρξει freelancer modelist και με πολλές συνεργασίες στο χώρο της υψηλής ραπτικής με έλληνες σχεδιαστές μόδας.
Τα τελευταία χρόνια διατηρεί το δικό της επαγγελματικό χώρο Lali Mainas Atelier – Lalyco.”

Κόστος
80€