Οι σπουδαστές της Τουριστικής Ακαδημίας του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» πραγματοποίησαν  τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στο Bansko της Βουλγαρίας, για να παρακολουθήσουν επιμορφωτικά σεμινάρια των ειδικοτήτων τους και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους!

Το τμήμα των Tουριστικών/Ξενοδοχειακών  έζησε την εμπειρία της οργάνωσης ενός ξενοδοχείου ανακαλύπτοντας την λειτουργία του F&B, του housekeeping και της reception, μέσα από ένα άκρως ενδιαφέρον hands on σεμινάριο!

Στη συνέχεια, το τμήμα της Μαγειρικής είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει εντυπωσιακά σεμινάρια – workshops με τη χρήση sous vide από τον καταξιωμένο Chef Δημήτρη Καζιάνη!

Τέλος, οι σπουδαστές του τμήματος της Ζαχαροπλαστικής μυήθηκαν στα μυστικά της μοντέρνας ζαχαροπλαστικής μέσα από ένα ιδιαίτερα γευστικό workshop, όπου δημιούργησαν αποδομημένο cheese cake και αποδομηνένο μπακλαβά!

Φυσικά, πάντα δίπλα στους σπουδαστές μας ήταν και οι εκπαιδευτές της σχολής μας που τους συνόδευσαν στην εκδρομή και ήταν συνεχώς δίπλα τους επιλύοντας κάθε τους απορία!

Οι σπουδαστές μας έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι με τις γνώσεις που απέκτησαν, αλλά και με την συνολική διοργάνωση της εκδρομής, μιας και περιλάμβανε διαμονή στο πεντάστερο,  υπερπολυτελές και πολύ φιλόξενο Premier Luxury Mountain Resort  όπου πέρασαν ένα ξέγνοιαστο 4ήμερο!Το ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» για ακόμη μία φορά αποδεικνύει περίτρανα την διάθεσή του, οι σπουδαστές του να ζήσουν μια γεμάτη γνώσεις, εμπειρίες και ευχάριστες αναμνήσεις φοιτητική ζωή!