Πρωταγωνιστής στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του «ΚΕΡΝΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ», μιας πρωτοβουλίας του Επιμελητηρίου Λάρισας, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ήταν το IEK ΔΗΜΗΤΡΑ. Ο κορυφαίος εκπαιδευτικός οργανισμός της Κεντρικής Ελλάδας, εντυπωσίασε με τις δράσεις του μικρούς και μεγάλους!

Πλήθος συμπολιτών μας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα εδέσματα της περιοχή μας, ζεστό πατσά και πεντανόστημο σπετσοφάι, δημιουργίες των σπουδαστών Μαγειρικής, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους Executive Chefs κ. Γκονέλα Νικόλαο και κ. Βράκα Κωνσταντίνο.

Πεντανόστημες γλυκές λιχουδιές, μελομακάρονα, κουραμπιέδες και σοκολατένια τζιντζερομπισκότα δημιούργησαν οι σπουδαστές του τμήματος Ζαχαροπλαστικής υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους Pastry Chefs κ. Γκούλιου Αλέξανδρου και κ. Ζαχείλα Ανάργυρο. Οι σπουδαστές κέρασαν όλο τον κόσμο και μοίρασαν χαρά και όμορφες ευχές!

Ταυτόχρονα, σπουδαστές των τμημάτων Αισθητικής και Παιδαγωγικών ντυμένοι ξωτικά και Αη Βασίληδες, μοίρασαν χαρά, ενθουσιασμό και κυρίως μεγάλα χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους, ζωγραφίζοντας γιορτινές φιγούρες σε παιδικά προσωπάκια, δημιουργώντας στη συνέχεια μαζί τους την ποδιά της αγάπης, ενώ έγραψαν και το γράμμα τους προς στον Άγιο Βασίλη, ταχυδρομώντας το με την βοήθεια των ξωτικών μας…Το συντονισμός της συγκεκριμένης δράσης είχε η κορυφαία, Stylist expert και Make Up Expert Τριαντάρη Μάχη!

Τέλος, μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους μικρούς μας φίλους, με ένα τεράστιο τζιντζερομπίσκοτο να κάνει την εμφάνισή του και να μοιράζει μπαλόνια, ευχές και γλυκές λιχουδιές σε όλα τα παιδάκια και, όχι μόνο… τα οποία φωτογραφίζονταν χαρούμενα μαζί του. Η κατασκευή του τζιντζερομπισκότου και οι στολές των ξωτικών πραγματοποιήθηκαν από σπουδάστριες του τμήματος Παιδαγωγικών με την συνεχή καθοδήγηση της κας. Τριαντάρη Μάχης, χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα και οικολογικά υλικά με άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα!!

 

Καλές και Χαρούμενες γιορτές σε όλους!!