Οι σπουδαστές των Παιδαγωγικών, της Εργοθεραπείας και της Αισθητικής  του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» συμμετείχαν στην εκδήλωση που διοργανώθηκε με αφορμή τη γιορτή της μητέρας από την ΕΛΕΠΑΠ Βόλου που ανήκει στο ισχυρό δίκτυο συνεργασιών του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ»!

 

Η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου προσφέρει θεραπευτικά προγράμματα και υποστήριξη σε εκατοντάδες παιδιά έχοντας πάντα μία ανοιχτή αγκαλιά για να φροντίσει, να στηρίξει, να βοηθήσει τα γενναία παιδιά ώστε να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητές τους.

 

Τα τμήματα των Παιδαγωγικών και της Εργοθεραπείας συμμετείχαν στην εκδήλωση με παιχνίδια γνωριμίας, κουκλοθέατρο, κατασκευές και μουσικοκινητικά παιχνίδια. Το τμήμα αισθητικής του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» ανέλαβε το face painting των γενναίων παιδιών χαρίζοντας στους μικρούς μας φίλους όμορφα παιδικά χαμόγελα.

 

Οι σπουδαστές μας με δημιουργικότητα, φαντασία, υπομονή, υπευθυνότητα και συνέπεια συνέβαλαν ενεργά στην υποστήριξη των παιδιών με απώτερο σκοπό τη βελτίωση και αξιοποίηση των δεξιοτήτων τους. Παρόντες φυσικά, καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής, ήταν οι έμπειροι θεραπευτές της ΕΛΕΠΑΠ που με τις γνώσεις τους, την εμπειρία τους και το χαμόγελο τους βοήθησαν τους σπουδαστές μας στην απασχόληση των παιδιών.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εκπαιδεύτρια του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» κα Τσιμπλάκη Μαρίνα για την άψογη προετοιμασία των σπουδαστών μας και για τη δική της συμμετοχή στην εκδήλωση.