Το τμήμα Graphic Design του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» συνδυάζοντας την τέχνη και την τεχνολογία δημιούργησε αφίσες με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Σχεδίου και Γραφιστικής.

 

Η Παγκόσμια Ημέρα Σχεδίου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Απριλίου με σκοπό να αναδείξει τον σημαντικό ρόλο του κατασκευαστικού σχεδίου και των δημιουργών του στη δημόσια ζωή. Η γραφιστική είναι μια μορφή τέχνης και ένα σχέδιο μπορεί να επηρεάσει, να εμπνεύσει, να επικοινωνήσει, ακόμα και να αλλάξει τον τρόπο σκέψης μας.

 

Οι σπουδαστές του τμήματος Γραφιστικής χρησιμοποίησαν για τις αφίσες πολλαπλά μέσα οπτικής επικοινωνίας, εικόνες, σύμβολα, λέξεις, τυπογραφία, χρώματα και σχήματα. Το δημιουργικό αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει το επίπεδο των σπουδών τους και δικαιώνει την εκπαιδευτική ομάδα του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ».

 

Εκπαιδευτικά υπεύθυνος της ειδικότητας είναι ο κ. Καραπατάκης Νικόλαος – Graphic Designer, που μοιράζεται το όραμά μας για τη δυναμική της εκπαίδευσης, την ολοκληρωμένη κατάρτιση και στηρίζει τους σπουδαστές μας στην επαγγελματική τους εξέλιξη. Τον ευχαριστούμε πολύ!