Το Ι.Ε.Κ «ΔΗΜΗΤΡΑ» με πολυετή εμπειρία στο τομέα της εκπαίδευσης και κατάρτισης, αναγνωρίζοντας ότι στη χώρα μας υπάρχει σοβαρό πρόβλημα κατεύθυνσης των νέων ανθρώπων στα τεχνικά και τεχνολογικά επαγγέλματα ενώ, στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπάρχει μία στρατηγική ώστε η πλειοψηφία των νέων ανθρώπων να κατευθύνονται σε αυτά, ενισχύοντας τις προοπτικές ανάπτυξης των αντίστοιχων κλάδων της οικονομίας, αποφάσισε να παρέχει 2 υποτροφίες για δωρεάν σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18, σε υποψήφιους σπουδαστές – παιδιά οικογενειών που είναι μέλη του Σωματείου καταστηματαρχών κουρέων κομμωτών κομμωτριών ν. Λάρισας και της Ένωσης διπλωματούχων επαγγελματιών Αισθητικών Θεσσαλίας, στις ειδικότητες: Κομμωτική τέχνη, Αισθητική τέχνη και μακιγιάζ, Ποδολογία – Ονυχοπλαστική.

Η υποστήριξη των υποτροφιών τόσο από το Σωματείο Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Κομμωτριών Ν. Λάρισας όσο και από την Ένωση Διπλωματούχων Επαγγελματιών Αισθητικών Θεσσαλίας, να παρακολουθήσουν οι υπότροφοι τις σπουδές τους στο Ι.Ε.Κ του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» πάρθηκε με δεδομένο ότι ο φορέας, διαθέτει 30 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης, διαθέτει άρτιο επιστημονικό προσωπικό, σύγχρονες υποδομές και εγγυημένη απορροφητικότητα των αποφοίτων του από την αγορά εργασίας.

Η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2017 στα γραφεία του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ», Παλαιολόγου 19, (έναντι πλατείας ΟΣΕ).

Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει από τα Δ.Σ. των Σωματείων, με βάση κοινωνικά κριτήρια, οικογενειακή κατάσταση, ανεργία κ.α.

* Στη φωτογραφία εμφανίζονται ο κ. Βασίλειος Ζάρκος Δ/ντης του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» με τον πρόεδρο του Σωματείου Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Κομμωτριών Ν. Λάρισας κ. Τσιαρδάκας Ευάγγελος και με την πρόεδρο της Ένωσης Διπλωματούχων Επαγγελματιών Αισθητικών Θεσσαλίας κα Δανιλούλη Ευδοξία.

Αφήστε μια απάντηση