Το Σωματείο Μαγείρων, η Συντεχνία Αρτοποιών

αλλά και ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Ν. Λάρισας, αναγνωρίζοντας την ανάγκη του χώρου της εστίασης για εξειδίκευση και παροχή σύγχρονων ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών στο καταναλωτικό κοινό, υποστηρίζουν την εκπαίδευση και κατάρτιση των στελεχών του κλάδου αλλά και τον προσανατολισμό των νέων ανθρώπων στα επαγγέλματα αυτά και αποφάσισαν σε συνεργασία με το ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ», να παρέχουν 3 υποτροφίες για δωρεάν σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18, σε υποψήφιους σπουδαστές – παιδιά οικογενειών που είναι μέλη του Σωματείου Μαγείρων, της Συντεχνίας Αρτοποιών και του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών Ν. Λάρισας στις ειδικότητες: Μαγειρική τέχνη, Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική.

Η απόφαση για συνεργασία με το ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» πάρθηκε με δεδομένο ότι ο φορέας, διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, με άρτιο επιστημονικό προσωπικό, σύγχρονες υποδομές και εγγυημένη απορροφητικότητα των αποφοίτων του από την αγορά εργασίας.

Η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2017 στα γραφεία του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ», Παλαιολόγου 19, (έναντι πλατείας ΟΣΕ).

Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει από τα Δ.Σ. των Σωματείων, Συλλόγων με βάση κοινωνικά κριτήρια, οικογενειακή κατάσταση, ανεργία κ.α.

Αφήστε μια απάντηση