ΤΟ ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ  ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 5 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ!

Την Πέμπτη 25.08.2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Γενικού Διευθυντή του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κου Σωκράτη Μητσιάδη με τον Διευθυντή του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ κο Βασίλειο Ζάρκο, όπου και ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία μεταξύ των δυο εταιριών σε προγράμματα σπουδών στον τομέα της υγείας.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι µία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στον ιδιωτικό τομέα υγείας στην Ελλάδα και η μεγαλύτερη στην περιφέρεια. Σήμερα, αποτελεί µία σύγχρονη κλινική, ένα πρότυπο ίδρυμα παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, εξοπλισμένο µε τον πλέον σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, έχοντας τη συνδρομή κορυφαίων ιατρών – συνεργατών όλων των ειδικοτήτων.

 

Η Διοίκηση του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στα επαγγέλματα υγείας, αποφάσισε να συνεργαστεί με το ΙΕΚ του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» (μεταδευτεροβάθμιες σπουδές) καθώς είναι ο πρώτος ιδιωτικός φορέας επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα (έτος ίδρυσης 1987), με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στην αξιολόγηση από τον ΕΟΠΠΕΠ (90,63) και ο πιο έμπειρος στη Θεσσαλία, με 30 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στον κλάδο. “Είναι ο φορέας με τη μεγαλύτερη τεχνογνωσία, το πιο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και μπορεί να διασφαλίσει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση για την ανάδειξη ικανών στελεχών στο χώρο της υγείας” δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κος Σωκράτης Μητσιάδης.

Παράλληλα η Διοίκηση του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στο πλαίσιο δράσεων κοινωνικής πολιτικής, αποφάσισε να παρέχει 5 υποτροφίες για σπουδές στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στα επαγγέλματα υγείας (νοσηλευτική, χειρουργική, μαιευτική, διατροφολογία, βοηθός φαρμακείου) για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17.

Η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους θα μπορεί να πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 8ο χλμ. Π.Ε.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΘΗΝΩΝ μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2016. Η αξιολόγηση θα γίνει με βάση κοινωνικά κριτήρια, οικογενειακή κατάσταση, ανεργία κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από την Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού, κα Κυριακή Νάνου στο τηλ. 2410 996000.

Σημ. στη συνημμένη φωτογραφία εμφανίζονται ο κος Σωκράτης Μητσιάδης, Γενικός Διευθυντής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και ο κος Βασίλειος Ζάρκος, Διευθυντής ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Αφήστε μια απάντηση