Την Τετάρτη 18/9/2019, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση υποτροφίας που προσφέρει o Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΔΗΜΗΤΡΑ

σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Οργανισμού στο Βόλο.

Με την παραπάνω συμβολική κίνηση, οι δύο φορείς αποδεικνύουν έμπρακτα ότι επιθυμούν να δώσουν την ευκαιρία σε εν δυνάμει σπουδαστές να λάβουν μία ολοκληρωμένη κατάρτιση στα επαγγέλματα τουρισμού-εστίασης, οικονομίας-διοίκησης, μόδας-ομορφιάς, υγείας, αθλητισμού, παιδαγωγικών  και  εφαρμοσμένων τεχνών.        

Η φετινή υποτροφία δίνεται ως ελάχιστη απόδοση φόρου τιμής προς την εκλιπούσα Τόνια Αθανασοπούλου με την ονομασία της υποτροφίας του ΙΕΚ Δήμητρα ως «Υποτροφία Τόνια Αθανασοπούλου». Η Τόνια Αθανασοπούλου, ξενοδόχος, διατηρούσε επί σειρά ετών την οικογενειακή επιχείρηση του ξενοδοχείου «Κένταυρος», στην Τσαγκαράδα Πηλίου. Παράλληλα ίδρυσε τον παραδοσιακό ξενώνα «Της Έλλης» πάντα στην Τσαγκαράδα Πηλίου. Πάρα πολλά στελέχη του τουρισμού της Μαγνησίας ξεκίνησαν  τα πρώτα τους βήματα στο ξενοδοχείο της.  Η Τόνια Αθανασοπούλου, πάντα, προέτρεπε τους νέους της περιοχής να ακολουθούν τον τομέα του Τουρισμού και φρόντιζε για την εκπαίδευση τους στο ξεκίνημα της καριέρας τους.       

Με ενεργή κοινωνική δράση διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος της Επιτροπής Τουρισμού Ανάπτυξης Δήμου Μουρεσίου (ΕΤΑΜ). Διοργάνωνε με απόλυτη επιτυχία τις εκθέσεις Τουρισμού, στις οποίες συμμετείχε ο Δήμος Μουρεσίου ως βασικός διοργανωτής και χορηγός των εκδηλώσεων του Δήμου ( Αδελφοποιήσεις, Fam Trips, Press Trips κλπ). Το Δ.Σ του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου, προσφάτως, αποφάσισε την έκδοση ψηφίσματος  τιμώντας το έργο της και τη δράση της στον Τουρισμό.       

Ο Δικαιούχος της Υποτροφίας θα προκύψει μεταξύ των υποψήφιων σπουδαστών που θα έχουν καταθέσει την παρούσα αίτηση μέχρι 16/09/2019 στα γραφεία της  ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ή στα γραφεία του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» (Φερών 65 – κτίριο OLD CITY), μετά από κλήρωση στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ». Η κλήρωση θα γίνει, παρουσία των εκπροσώπων της ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ και των υποψηφίων σπουδαστών που κατέθεσαν την Αίτηση.

Η Διοίκηση του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ και η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας εύχονται καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία στον τυχερό της κλήρωσης αλλά και σε όλους του σπουδαστές!!

Αφήστε μια απάντηση