Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ», βραβεύτηκε ως «ΑΙΩΝΟΒΙΟ BRAND» 

για τα 30 χρόνια συνεχόμενης και επιτυχημένης πορείας στο χώρο της Επαγγελματικής κατάρτισης και των Συμβουλευτικών υπηρεσιών, στα πλαίσια της τελετής απονομής βραβείων «ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS – ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Από γενιά, σε γενιά … σε γενιά…», η οποία διοργανώθηκε από το Οικονομικό Περιοδικό THE BUSINESS REVIEW και την ΕΣΤΙΑ ΤΩΝ MANAGERS, υπό την αιγίδα των ΣΕΒ, ΣΕΒΤ, ΕΒΕΑ, και ΣΕΛΠΕ, την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018. 

Η βράβευση είχε στόχο την αναγνώριση της διαρκούς προσπάθειας και του καθημερινού αγώνα του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ», που επί σειρά ετών προσφέρει τις υπηρεσίες του και συμβάλλει στην ανάπτυξη και την ευημερία της χώρας μας .

Τα βραβεία «ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS – ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Από γενιά, σε γενιά … σε γενιά…», αποτελούν έναν σημαντικό θεσμό για την επιχειρηματικότητα μιας και μέσω αυτών  ενισχύεται η ιδιωτική πρωτοβουλία προκειμένου να συνεχίζει, να δημιουργεί και να προσφέρει στον τόπο μας ευημερία και ανάπτυξη, θυμίζοντάς σε όλους πως η επιχειρηματικότητα έχει λαμπρό παρελθόν, ισχυρό παρόν και πολλά υποσχόμενο μέλλον.

Τα βραβεία απένειμαν εξέχουσες προσωπικότητες και εκπρόσωποι Επιμελητηρίων, Συνδέσμων, Οργανισμών της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής όπως ο κος Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), ο κύριος  Γιάννης Σταύρου, Α’ Αντιπρόεδρος – Εκτελεστικός του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) , η κυρία  Έφη Ιωάννου, Γενική Διευθύντρια του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ), ο κος Μακρής Αντώνης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) , ο κ. Νικόλαος Σαλαβράκος, Αντιπρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., τ. Ευρωβουλευτής και ο κύριος Αντώνης Γκορτζής, Πρόεδρος του δικτύου της Ευρώπης για την Επιχειρηματική Ηθική. 

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων συμμετείχαν, προσωπικότητες και στελέχη από το χώρο της Βιομηχανίας, του Εμπορίου, Γενικοί Διευθυντές, Managers και εκπρόσωποι Ελληνικών και Πολυεθνικών επιχειρήσεων καθώς και διακεκριμένοι δημοσιογράφοι από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τον τύπο.

Αφήστε μια απάντηση