Το Σάββατο 09/11 το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ είχε την χαρά και την τιμή να συμμετέχει ενεργά στην 35η

Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στην Θεσσαλονίκη με το εξαιρετικό περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας  μαγειρεύοντας τοπικά εδέσματα.

Ο Σεφ του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ Νίκωνας Αντωναράκος μαζί με τους τελειόφοιτους σπουδαστές της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης, Καραμπίνη Χρήστο και Κερασιώτη Χάρη, παρασκεύασαν και προσέφεραν στους παρευρισκόμενους παραδοσιακές θεσσαλικές συνταγές, Πηλιορείτικο σπεντζοφάι και κατσαμάκι με γλυκό του κουταλιού σταφύλι από το γυναικείο συνεταιρισμό Τρικερίου. Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στις παρασκευές ήταν από τοπικούς παραγωγούς που έχουν διακριθεί για την εξαιρετική ποιότητά τους.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας πρωτοπορεί και στοχεύει στην ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού γεγονός που την έκανε να ξεχωρίσει και να είναι η τιμώμενη περιφέρεια της φετινής διοργάνωσης.

Το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ ευχαριστεί θερμά την κα Αντιπεριφερειάρχη Κολυνδρίνη Δωροθέα για την πρόσκληση συμμετοχής στην έκθεση της Θεσσαλονίκης και συγχαίρει τους συντελεστές για την άψογη και επιτυχημένη παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

{gallery}article-images/tourismos/2019-11-11{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση