Την Δευτέρα 1η Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε η 4η Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ προς τιμήν των ατόμων με αναπηρία και τη

συμμετοχή παραολυμπιονικών και ατόμων ΑΜΕΑ στο συνεδριακό κέντρο Βόλου. 

Το μήνυμα ότι «Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, υπάρχουν μόνο άνθρωποι» έστειλαν όλοι όσοι συμμετείχαν στην 4η Πανελλήνια Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ που διοργάνωσε το ομώνυμο Σωματείο, σε συνεργασία με το Σύλλογο «Παγκόσμια Αγκαλιά», την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Βόλου.

Στην εντυπωσιακή επίδειξη έλαβαν μέρος αθλητές ΑΜΕΑ με αρκετές διακρίσεις καθώς και μοντέλα που φέρουν τίτλους πανελληνίων καλλιστείων. 

Το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ έδωσε το παρόν στηρίζοντας έμπρακτα την συγκεκριμένη δράση. Οι σπουδαστές του τμήματος Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ με την makeup artist και εκπαιδεύτρια της σχολής Τριαντάρη Μάχη επιμελήθηκαν το μακιγιάζ όλων των συμμετεχόντων στην επίδειξη μόδας. Οι σπουδαστές του τομέα Υγείας του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ και συγκεκριμένα οι σπουδαστές των ειδικοτήτων Βοηθός Εργοθεραπείας και Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας βρέθηκαν στα παρασκήνια υποστηρίζοντας την προετοιμασία των μοντέλων ΑΜΕΑ.   

Η αναπηρία είναι ταυτότητα, όχι πρόβλημα, ήταν το ηχηρό μήνυμα της εκδήλωσης δίνοντας έμφαση στην ισότιμη συμμετοχή των ατόμων με αναπηρία και παρουσία στην καθημερινότητά μας. Σε μία συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα οι συμμετέχοντες απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα.                                           

 ΌΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ!!!

{gallery}article-images/Beauty_Salon/2019-04-03{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση