Στο χώρο του «CasinoMusicHall» στον Βόλο, η «ΠΕΝΘΕΣΙΛΕΙΑ» πραγματοποίησε φιλανθρωπική εκδήλωση στηρίζοντας

έμπρακτα το Ορφανοτροφείο Βόλου με τη διοργάνωση «FASHION SHOW» γνωστών καταστημάτων της πόλης και μουσικοχορευτικών δρώμενων για την ψυχαγωγία του κοινού, ανάμεσά στους οποίους ήταν και η Καμεράτα Βόλου.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ» ήταν εκεί, στηρίζοντας έμπρακτα την συγκεκριμένη πρωτοβουλία με τους σπουδαστές της ειδικότητας «Κομμωτικής» να αναλαμβάνουν την επιμέλεια της κόμμωσης των μοντέλων του fashion show. Έχοντας ως αναπόσταστο κομμάτι των δραστηριοτήτων του την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, στοχεύει μέσω της εκπαίδευσης όχι μόνο στην μετάδοση γνώσεων και επαγγελματικών δεξιοτήτων, αλλά και στην καλλιέργεια παιδείας και κοινωνικής συνείδησης της σπουδαστικής του κοινότητας. Η δημιουργία δηλαδή ολοκληρωμένων επαγγελματιών και ταυτόχρονα ολοκληρωμένων ανθρώπων είναι στόχοι αλληλένδετοι με τη διοίκηση, το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό του ΙΕΚ.

Γι’ αυτό τον λόγο ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ» συνεχίζει να υποστηρίζει ενεργά δράσεις φορέων προς όφελος του κοινωνικού συνόλου αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες μέσω των οποίων αποδεικνύει πως εκτός από την εκπαίδευση εξίσου σημαντική είναι και η καλλιέργεια του αισθήματος προσφοράς προς το συνάνθρωπο, της ηθικής, της αρετής, της ευαισθησίας.

{gallery}article-images/Beauty_Salon/2017-12-13{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση