Ένα εξαιρετικό σεμινάριο Ζυθογνωσίας, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, στο ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» στη Λάρισα και τον Βόλο,

οι λάτρεις της μπίρας που επιθυμούσαν να γνωρίσουν περισσότερες πληροφορίες για τα είδη και τον τρόπο παραγωγής της .
Το σεμινάριο το παρουσίασε ο κ. Πολ Εμμανουηλίδης, με εκτενή εμπειρία στο χώρο της ζυθοποιίας, ο οποίος, εξήγησε με λεπτομέρειες, όλα τα στάδια παραγωγής της μπίρας από την επεξεργασία της πρώτης ύλης μέχρι την παρασκευή του τελικού προϊόντος.
Παράλληλα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις βασικές κατηγορίες μπίρας, να δοκιμάσουν χαρακτηριστικές μπίρες Lager, Stout, pils, IPA, Weiss κ.λπ., καθώς και να συζητήσουν τα ιδιαίτερα αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά τους.
Χορηγοί του σεμιναρίου στη Λάρισα ήταν το «Beer Center» και στο Βόλο η Κάβα «Οινομάθεια».

{gallery}article-images/estiasi/2017-12-15{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση