Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το σεμινάριο κομμωτικής που διοργανώθηκε από το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ Βόλου σε συνεργασία με το PANTAZIS HAIR SHOP!

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν πολύ θερμή καθώς στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου έγινε ολοκληρωμένη παρουσίαση παραδοσιακού ξυρίσματος με κομπρέσες και αντρικό κούρεμα, από τον εξειδικευμένο κομμωτή κ. Μαντζώρα Γιώργο, ενώ στο δεύτερο μέρος ακολούθησε πρακτική εφαρμογή σε μοντέλα από τους συμμετέχοντες.

Ο κ. Μαντζώρας παρότρυνε τους συμμετέχοντες να τολμάνε τις αλλαγές, τόσο στα μαλλιά τους όσο και στα μαλλιά των αντρών πελατών τους. Σύμφωνα με τον ίδιο: «Η μόδα αλλάζει συνεχώς. Το ίδιο ισχύει και στα ανδρικά κουρέματα! Σε συνενόηση με τον κομμωτή/κομμώτρια ο κάθε άντρας μπορεί να δοκιμάσει διαφορετικά στυλ αρκεί το κούρεμα να δείχνει περιποιημένο και να ταιριάζει στην προσωπικότητά του

Η εταιρεία PANTAZIS HAIR SHOP σε ανταπόδοση της συνεργασίας της με το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, προσέφερε στους σπουδαστές επαγγελματικά προϊόντα κομμωτικής, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στα πρακτικά τους μαθήματα.

{gallery}article-images/Beauty_Salon/2017-05-23{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση