Η ανάπτυξη συνεργειών με τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις της αγοράς, αποτελεί πρωταρχικό σκοπό του Εκπαιδευτικού Οργανισμού

ΔΗΜΗΤΡΑ.

Στα πλαίσια αυτά συνάψαμε αποκλειστική συνεργασία με το ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και με τη Γενική Κλινική ΑΝΑΣΣΑ, ιδρύματα παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, εξοπλισµένα µε τον πλέον σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισµό, µε τη συνδρομή κορυφαίων ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού όλων των ειδικοτήτων.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ θα υλοποιήσουν τα εργαστηριακά μαθήματα καθώς και την πρακτική άσκηση στις εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας στο άριστο επαγγελματικό περιβάλλον των κλινικών.
Οι σπουδαστές θα έχουν την δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας και να αποκτήσουν μοναδικές εμπειρίες κατά την διάρκεια των σπουδών τους με απώτερο στόχο την απορρόφηση τους μετά το τέλος των σπουδών τους.

Να σημειώσουμε ότι ένας στους τρεις συμμετέχoντeς στα προγράμματα που υλοποιεί ο Εκπαιδευτικός Οργανισμος ΔΗΜΗΤΡΑ παραμένει στις επιχειρήσεις που υλοποίησε την πρακτική άσκηση !

Σπούδασε το επάγγελμα σου και εξασφάλισε τώρα την θέση σου στην αγορά εργασίας!

{gallery}article-images/ygeia/2017-08-29{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση