Το ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» είναι σε θέση να προσφέρει τη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση Training Qualifications UK (TQUK)

η οποία μεγιστοποιεί την αξία των σπουδών των σπουδαστών του, συμβάλλοντας σημαντικά στη διεύρυνση των επαγγελματικών τους προοπτικών και στη μετέπειτα επαγγελματική τους επιτυχία!

Ο κορυφαίος Βρετανικός Φορέας Πιστοποίησης TQUK, ο οποίος είναι αναγνωρισμένος από την OFQUAL (Office of the Qualifications and Examinations Regulator) από τον κρατικό Βρετανικό Οργανισμό Πιστοποίησης, τον Βρετανικό ΕΟΠΠΕΠ δηλαδή, πιστοποιώντας την αρτιότητα των δομών και των εγκαταστάσεων, το αναβαθμισμένο περιεχόμενο των προγραμμάτων σπουδών και το υψηλό επίπεδο εκπαιδευτικού προσωπικού του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ», προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία μαζί του!

Η Διεθνής Πιστοποίηση TQUK είναι ικανή να απογειώσει την καριέρα και το βιογραφικό κάθε σπουδαστή. Συγκεκριμένα, ανοίγει τον δρόμο τόσο για εργασία όσο και για συνέχιση σπουδών στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, αφού με το πέρας των σπουδών τους οι σπουδαστές λαμβάνουν εκτός από Ελληνικό & Βρετανικό κρατικό δίπλωμα στην ειδικότητά τους. Επιπλέον, η Διεθνής Πιστοποίηση TQUK πραγματοποιείται στα ελληνικά, κατά τη διάρκεια των δύο (2) ετών φοίτησης στο ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» και οδηγεί στην απόκτηση Βρετανικού Διπλώματος με παγκόσμια αναγνώριση, ισοδύναμου επιπέδου 6 (Advanced Professional Diploma – Level 6 equivalent)  στην αντίστοιχη ειδικότητα του σπουδαστή!

Γιατί να επιλέξεις τη Βρετανική Πιστοποίηση TQUK παράλληλα με τις σπουδές σου;
Σε 2 χρόνια παίρνεις 2 ισχυρά κρατικά διπλώματα στην ειδικότητά σου, ένα Ελληνικό (αυτό του ΙΕΚ) και ένα διεθνώς αναγνωρισμένο Βρετανικό, τα οποία κάνουν σημαντική διαφορά στο βιογραφικό σου!

Μπορείς να συνεχίσεις τις σπουδές σου σε πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας ή σε παραρτήματά τους στην Ελλάδα και σε 1-2 επιπλέον έτη να αποκτήσεις Bachelor στην ειδικότητά σου!

Αποτελεί το διαβατήριο για την ένταξή σου στη σύγχρονη αγορά εργασίας που αριθμεί πάνω από 27 εκ. εταιρείες και 700εκ. ανθρώπους μόνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

Όλο και περισσότερες ελληνικές εταιρείες απευθύνονται για τις προσλήψεις του προσωπικού τους σε ιδιωτικούς οργανισμούς (Job Recruiters), που βάζουν ως προϋπόθεση την ύπαρξη στο βιογραφικό ενός διεθνώς αναγνωρισμένου τίτλου !

Αφήστε μια απάντηση