Με αφορμή το όραμα του MISSION POSSIBLE, o Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΔΗΜΗΤΡΑ προχώρησε

σε στρατηγική συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους Ποταμόπλοιων και Κρουαζιερόπλοιων, τον «Sea chefs». Έναν κορυφαίο όμιλο με έδρα την Ελβετία, 8000 εργαζομένους και πάνω από 50 πλοία στην κατοχή του.

Στην ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε σε Λάρισα και Βόλο, οι σπουδαστές και σπουδάστριες του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες που προσφέρει ο «Sea chefs» καθώς και για τις θέσεις αμειβόμενης πρακτικής διαφόρων ειδικοτήτων (μαγειρική, ζαχαροπλαστική, Spa, Security, reception κ.ά.) και στη συνέχεια εργασίας.

Ως μέλη της ομάδας «Sea chefs» οι σπουδαστές μας ανοίγουν μία πόρτα στην αγορά εργασίας, βελτιώνουν την αυτοπεποίθηση τους και γεμίζουν τον «προσωπικό φάκελο επαγγελματικής σταδιοδρομίας» τους με πολύτιμες εμπειρίες και προοπτικές σταδιοδρομίας. Θα επισκεφτούν νέα μέρη, θα ανακαλύψουν τα πιο όμορφα λιμάνια του κόσμου και θα γνωρίσουν νέους φίλους.

Μία στρατηγική συνεργασία για τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΔΗΜΗΤΡΑ και μία «πόρτα» καριέρας για τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες του!

{gallery}article-images/iek/2018-01-18{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση