Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ., το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ θα ανοίξει τις πόρτες του (Παλαιολόγου 19), ενόψει της έναρξης Ακαδημαϊκού έτους 2016 – 2017 για να καλωσορίσει και να παρουσιάσει στο κοινό της Λάρισας τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό του,

καθώς και τις συνεργασίες, καινοτομίες – νέες ιδέες, που θα πλαισιώσουν τις 34 ειδικότητες που προσφέρει με την μεγαλύτερη ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Την ημέρα αυτή, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και ομορφιάς από τους έμπειρους εκπαιδευτές αισθητικής, κομμωτικής και ονυχοπλαστικής, να δοκιμάσουν τις δημιουργίες από τους εκπαιδευτές μας και διακεκριμένους Σεφ κυρίους Λευτέρη Κουτσιμανή και Κώστα Βράκα και τον Bartender κ. Κώστα Καραβάνα, να κατασκευάσουν ένα παιχνίδι για κινητό Android με την βοήθεια των εκπαιδευτών της πληροφορικής, καθώς και πολλές πολλές άλλες εκπλήξεις.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ», στα 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης, με σημαντικές διακρίσεις σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο, έχει αναπτύξει μια σειρά εργαλείων και μεθοδολογιών έτσι ώστε οι σπουδές να αποτελούν το διαβατήριο στην απασχόληση. Βασικό μέλημα του εκπαιδευτικού μας κέντρου, είναι να διαπλάσει προσωπικότητες και μέσα από τις παροχές που προσφέρει να δώσει στους σπουδαστές του το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Αφήστε μια απάντηση