Αντιπροσωπεία φορέων εκπαίδευσης της Ουκρανίας επισκέφθηκε στις 10 & 11 Ιανουαρίου 2019, τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ» σε Βόλο και Λάρισα.

Η οργάνωση της επίσκεψης έγινε από το Folkuniversitetet της Σουηδίας. Στην επίσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι του Εμπορικού Ινστιτούτου Vinnytsia, του Οικονομικού Ινστιτούτου Kntesu, του φορεά Ευρωπεριφέρεια Dnister και της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής του Vinnytsia.

Κατά την διάρκεια της  επίσκεψης,  παρουσιάστηκαν, από τον πρόεδρο κ. Νίκο Πιτσούλη, οι τεχνικές και οι καινοτομίες της εκπαιδευτικής διαδικασίας στον τομέα του τουρισμού που εφαρμόζει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ», καθώς επίσης και οι τρόποι συνεργασίας. 

Είναι αξιοσημείωτο ότι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού 2019, ένας αριθμός Ουκρανών φοιτητών θα έρθουν να εκπαιδευτούν στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ» στο Βόλο, σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης,  με υποτροφίες που θα δοθούν  από το Folkuniversitetet της Σουηδίας

Οι εκπρόσωποι της αντιπροσωπείας έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις  εγκαταστάσεις και τα  εργαστήρια, είχαν την χαρά να συνομιλήσουν με σπουδαστές του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» και να απολαύσουν τις υπηρεσίες του τμήματος της κομμωτικής, αισθητικής, μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

{gallery}article-images/iek/2019-01-15{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση