Σε μία κατάμεστη αίθουσα, στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» στο Βόλο

την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 διεξήχθη σεμινάριο με θέμα «Management & Ηγεσία. Ο δρόμος προς την επιτυχία !!”. Ο εισηγητής και διακεκριμένος μάνατζερ με πολυετή εκπαιδευτική εμπειρία, κ. Κουτσόπουλος Χρήστος, ανέπτυξε το προφίλ του επιτυχημένου ηγέτη δίνοντας το στίγμα του, μέσα από προσωπικές επαγγελματικές εμπειρίες και από τεχνικές που εφαρμόζονται από τα πιο επιτυχημένα στελέχη γνωστών εταιριών.

Οι συμμετέχοντες προέρχονταν τόσο από τον ιδιωτικό όσο και από το δημόσιο τομέα. Επιχειρηματίες, στελέχη εταιρειών, ΜΚΟ και δημόσιων επιχειρήσεων, επαγγελματίες αλλά και φοιτητές πολλών ειδικοτήτων που πρόκειται να ενταχθούν στην αγορά εργασίας, έδωσαν δυναμικό  παρόν σε ένα σεμινάριο, που σκοπός του ήταν, μέσα από προσαρμοσμένα case studies αλλά και την ανάλυση θεματικών ενοτήτων γύρω από το στρατηγικό management, να υιοθετηθούν αποτελεσματικές τεχνικές διαχείρισης.         

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ» με τον κ. Κουτσόπουλο υπόσχονται συνέχιση ανάλογων σεμιναρίων  με εξίσου ενδιαφέρουσες θεματολογίες!

{gallery}article-images/tourismos/2018-05-22{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση