Αγαπητοί μας σπουδαστές,

Tην Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 20:00 στην αίθουσα Αλεξάνδρου Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, δίνεται σε παγκόσμια πρώτη παρουσίαση η Όπερα “Άλκηστις”.

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για τη δημιουργία Ταμείου Υποτροφιών για Έλληνες συνθέτες προκειμένου να συνθέτουν όπερες των οποίων τα λιμπρέτα θα βασίζονται στις αρχαίες ελληνικές τραγωδίες

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «Δήμητρα» υποστηρίζοντας τον σκοπό της παράστασης, έχει αγοράσει ένα αριθμό εισιτηρίων. Τα εισιτήρια αυτά θα διανεμηθούν στους σπουδαστές του ΙΕΚ “ΔΗΜΗΤΡΑ” αλλά και στο προσωπικό και στους συνεργάτες του ομίλου ΔΩΡΕΑΝ.

Έτσι λοιπόν σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην υπέροχη αυτή βραδιά. Ο κάθε σπουδαστής έχει δικαίωμα δύο εισιτηρίων. Εφόσον ενδιαφέρεστε μπορείτε να ανταποκριθείτε με email στην κα Κατερίνα Κωστούλα (kostoula@bee.gr) ή στη γραμματεία του ΙΕΚ “ΔΗΜΗΤΡΑ”, προκειμένου να ενημερωθείτε για την παραλαβή των εισιτηρίων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικές με την παράσταση μπορείτε να δείτε στην σελίδα του Facebook https://www.facebook.com/OperaAlkistis/timeline

Με εκτίμηση

Νίκος Πιτσούλης

Πρόεδρος Δ.Σ. ΔΗΜΗΤΡΑ Ε.Ο. Α.Ε.

 

Συντελεστές

Αφήστε μια απάντηση