Ημέρες Γνωριμίας στo Βόλο

To ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ σας προσκαλεί σε Ημέρες Γνωριμίας, όπου θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε από τους ειδικούς για τις ειδικότητες που σας ενδιαφέρουν, τις δυνατότητες εγγραφής καθώς και για τις υποτροφίες και χορηγίες που προσφέρονται για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

 

 

Έλα στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ και ενημερώσου για:

  • Τα προγράμματα σπουδών 
  • Τις Εκπαιδευτικές Παροχές
  • Την Επιχορήγηση της Πρακτικής Άσκησης
  • Τις Ευκαιρίες Απασχόλησης
  • Τις υποτροφίες και χορηγίες που προσφέρονται

 

[tab tab_content_id=”tabs_example1″] [tab_link] Προπονητική

[/tab_link] [tab_link] Τουριστικές Μονάδες

[/tab_link] [tab_link] Πληροφορική

[/tab_link] [tab_link] Μόδα & Ομορφιά

[/tab_link] [tab_link] Επαγγέλματα Υγείας

[/tab_link] [tab_link] Εστίαση

[/tab_link] [/tab] [tab_content content_id=”tabs_example1″] [tab]

[grid][column size=”1-6″] [modal_box link target=”keramidaslink”] [person name=”Κεραμίδας
Παναγιώτης” title=”” avatar=”/images/staff/keramidas.jpg”]

[/person] [/modal_box] [/column] [column size=”4-6″] [/column][/grid]

[/tab] [tab]

[grid] [column size=”1-6″] [modal_box link target=”pelagiadislink”] [person name=”Πελαγιάδης
Απόστολος” title=”” avatar=”/images/staff/pelagiadis.jpg”]

[/person] [/modal_box] [/column] [column size=”4-6″] [/column][/grid]

[/tab] [tab]

[grid] [column size=”1-6″] [modal_box link target=”mpatistakislink”] [person name=”Μπατιστάκης
Δημήτριος” title=”” avatar=”/images/staff/mpatistakis.jpg”]

[/person] [/modal_box] [/column] [column size=”4-6″] [/column][/grid]

[/tab] [tab]

[grid] [column size=”1-6″] [modal_box link target=”klitsinarislink”] [person name=”Κλητσινάρης
Στέργιος” title=”” avatar=”/images/staff/klitsinaris.jpg”] [/person] [/modal_box] [/column]

[column size=”1-6″] [modal_box link target=”triantarilink”] [person name=”Τριαντάρη
Ανδρομάχη” title=”” avatar=”/images/staff/triantari.jpg”]

[/person] [/modal_box] [/column] [column size=”4-6″] [/column][/grid]

[/tab] [tab]

[grid] [column size=”1-6″] [modal_box link target=”mpesioslink”] [person name=”Μπέσιος
Αναστάσιος” title=”” avatar=”/images/staff/mpesios.jpg”] [/person] [/modal_box] [/column]

[column size=”1-6″] [modal_box link target=”mpountoukoulink”] [person name=”Μπουντούκου
Μαρία” title=”” avatar=”/images/staff/mpountoukou.jpg”]

[/person] [/modal_box] [/column] [column size=”4-6″] [/column][/grid]

[/tab] [tab]

[grid] [column size=”1-6″] [modal_box link target=”kotroutsioslink”] [person name=”Κοτρούτσος
Σταμάτιος” title=”” avatar=”/images/staff/kotroutsios.jpg”] [/person] [/modal_box] [/column]

[column size=”1-6″] [modal_box link target=”papalitsaslink”] [person name=”Παπαλίτσας
Χαρίλαος” title=”” avatar=”/images/staff/papalitsas.jpg”]

[/person] [/modal_box] [/column] [column size=”3-6″] [/column][/grid]

[/tab] [/tab_content]

 

[modal_box content target=”keramidaslink” style=”mod-color”]

Κεραμίδας Παναγιώτης

Ο Κεραμίδας Παναγιώτης είναι προπονητής ποδοσφαίρου Ά Εθνικής κατηγορίας, με προπτυχιακές σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα Ποδόσφαιρο. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Π.Θ. και του Δ.Π.Θ. στην κατεύθυνση: Σχολική Φυσική Αγωγή και το διδακτορικό Τ.Ε.Φ.Α.Α., Π.Θ. Τίτλος διδακτορικής διατριβής: Η σχέση του κλίματος παρακίνησης και της κοινωνικής συμπεριφοράς στο παιδικό ποδόσφαιρο και τη φυσική αγωγή. Διαθέτει επαγγελματική εμπειρία ως υπεύθυνος ασφαλείας αγωνιστικού χώρου, εξοπλισμού, καθώς και υπεύθυνος διαπιστεύσεων. Επίσης διαθέτει εκτενή διδακτική εμπειρία στο τομέα που ειδικεύεται. Είναι στέλεχος Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών Καθηγητής Φυσικής Αγωγής σε προγράμματα του Δημοτικού Οργανισμού Υγείας και κοινωνικών θεμάτων του Δήμου Βόλου. Καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Υπεύθυνος από την Γ.Γ.Α. ως υπεύθυνος του Πανελληνίου προγράμματος Ανίχνευσης Ταλέντων με προσανατολισμό το άθλημα του ποδοσφαίρου στους νομούς Λαρίσης και Τρικάλων. Το Ακαδημαϊκό έτος 2001 – 2002 εξέδωσε διδακτικές σημειώσεις για τους φοιτητές του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Π.Θ. με τίτλο: Ποδόσφαιρο και Αθλητικές Επιστήμες

[/modal_box] [modal_box content target=”kotroutsioslink” style=”mod-color”]

Κοτρούτσος Σταμάτης

Ο κος Κοτρούτσος Σταμάτης γεννήθηκε στον Βόλο, όπου από το 1982, ασκεί το επάγγελμα του ΑρτοΖαχαροπλάστη. Εργάσθηκε σε Αρτοζαχαροπλαστεία του Βόλου και της Σκιάθου (Παπαγιάννη, Γιαννακόπουλου, Δελημήτη κ.ά). Ασχολήθηκε με την ανάπτυξη νέων προιόντων και την κοστολόγησή τους. Ανέλαβε υπεύθυνος ανάπτυξης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στο Σνακ Μπαρ-Αναψυκτήριο «ΉΔΙΣΤΟΝ». Από το 2011, διατηρεί το Αρτοζαχαροπλαστείο «ΚΟΤΡΟΥΤΣΟΣ». Είναι πιστοποιημένος από τον ΕΦΕΤ για την επεξεργασία και διαχείριση ασφαλών τροφίμων. Έχει παρακολουθήσει πλήθος θεματικών επαγγελματικών σεμιναρίων.

[/modal_box] [modal_box content target=”triantarilink” style=”mod-color”]

Τριαντάρη Ανδρομάχη

H κα Τριαντάρη Ανδρομάχη γεννήθηκε στο Βόλο και έχει τελειώσει Μακιγιάζ-Σχέδιο μόδας και styling. Υπήρξε ιδιοκτήτρια και ακαδημαϊκή υπεύθυνη σε σχολή μόδας και ομορφιάς στο Βόλο. Έχει συνεργαστεί με τηλεοπτικά κανάλια και περιοδικά, έχει συμμετάσχει σε επιδείξεις μόδας και ομορφιάς, σε video clip, βραβεία και διαγωνισμούς μακιγιάζ και body painting. Επίσης είναι υπεύθυνη μακιγιάζ στον Πανθεσσαλικό διαγωνισμό ομορφιάς και δίνει συμβουλές ομορφιάς από το κανάλι της στο youtube!

[/modal_box] [modal_box content target=”papalitsaslink” style=”mod-color”]

Παπαλίτσας Χάρης

Ο κος Χάρης Παπαλίτσας είναι πτυχιούχος αρτοποιός και συνιδιοκτήτης στην εταιρία «Ξυλόφουρνος ΠΕΤΡΑ» στο Βόλο. Έχει πάρει μέρος σε εξειδικευμένα σεμινάρια αρτοποίησης στο εξωτερικό και είναι chef επιδείξεων σε μεγάλες εταιρίες του χώρου της αρτοποιίας. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη χρήση καινοτόμων τεχνικών και υλικών στην παρασκευή προϊόντων αρτοποιίας. Διαθέτει εμπειρία στο κομμάτι της εκπαίδευσης ενηλίκων και επαγγελματιών αφού τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την παρουσίαση σεμιναρίων. Ασχολείται επαγγελματικά με το consulting (συμβουλευτική) επιχειρήσεων στο τομέα της ανάπτυξης προϊόντων και της εκπαίδευσης προσωπικού και είναι εκ των συνιδρυτών της εταιρίας «HBM consulting services» που ασχολείται με την συμβουλευτική επιχειρίσεων εστίασης.

[/modal_box] [modal_box content target=”pelagiadislink” style=”mod-color”]

Πελαγιάδης Απόστολος

O κος Απόστολος Πελαγιάδης έχει σπουδάσει Εστιατοριακή & Ξενοδοχειακή τεχνική στην σχολή “Ο.Τ.Ε.Κ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙΟΥ” – Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Γαλαξειδίου και είναι Reservations & Front Office Manager μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας στην περιοχή του Πηλίου. Έχει παρακολουθήσει πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια “Οργάνωση και Διοίκησης Τουριστικών Μονάδων του σήμερα” και έχει εργαστεί σε μεγάλες Ξενοδοχειακές Μονάδες, σε μεγάλους τουριστικούς προορισμούς όπως Ρόδο, Μύκονο και Σκιάθο.

Έχοντας απασχοληθεί σε όλα τα τμήματα των ξενοδοχειακών μονάδων που έχει εργαστεί, έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση των τμημάτων ξενοδοχειακών μονάδων. Τέλος, διαθέτει πλούσια εκπαιδευτική εμπειρία πάνω στα αντικείμενα που ειδικεύεται.

[/modal_box] [modal_box content target=”mpesioslink” style=”mod-color”]

Μπέσιος Αναστάσιος

Ο κος Αναστάσιος Μπέσιος σπούδασε Χημικός Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές σε θέματα Βιοτεχνολογίας με έμφαση τη διατροφή και το περιβάλλον. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων, προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης, προγραμμάτων επικαιροποίησης πτυχίου καθώς και προγραμμάτων παιδαγωγικής κατάρτισης και εκπαίδευσης ενηλίκων. Έχει εργαστεί ως μελετητής σε τεχνική εταιρία τεχνολογίας περιβάλλοντος στο Βόλο, σε χημική βιομηχανία ως υπεύθυνος παραγωγής και τεχνικός ασφαλείας καθώς ως εποχικός εργαζόμενος στο χημείο και την παραγωγή σε βιομηχανίες τροφίμων στη Λάρισα. Υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) σε πλήθος στατιστικών ερευνών στη Θεσσαλία. Δούλεψε ως εκπαιδευτής στο ΤΕΙ Λάρισας, διδάσκοντας μαθήματα χημείας καθώς και στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) στα Τρίκαλα με αντικείμενο τα καύσιμα και λιπαντικά. Εργάστηκε ως εκπαιδευτής σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ της Θεσσαλίας σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία, Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας-HACCP, Υγιεινής Τροφίμων, Αναλυτικής, Οργανικής και Γενικής Χημείας, Βιοχημείας, Κοσμητολογίας, Χημικής Τεχνολογίας, Τεχνολογίας Υλικών, Φυσικών και Χημικών Διεργασιών, Βιοτεχνολογίας, Μεθόδων Ελέγχου Φαρμάκων, Τροφογνωσίας, Ανάλυσης Τροφίμων και Χημείας Τροφίμων. Υπήρξε εκπαιδευτής σε πλήθος προγραμμάτων Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης σε θέματα Τεχνολογίας Περιβάλλοντος, Τεχνολογίας Τροφίμων και Συστημάτων Διοίκησης Ποιότητας. Έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα του ΤΕΙ Θεσσαλίας (Παραγωγή Biodiesel από Άλγεις) και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Μελέτη Δεικτών Οξειδωτικού Στρες και Μεταβολικού Προφίλ σε Ασθενείς). Έχει λάβει μέρος σε πλήθος συνεδρίων με προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις. Εργασίες του έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ, εκπαιδευτής ΛΑΕΚ, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) και του Πανελληνίου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών (ΠΣΧΜ).

[/modal_box] [modal_box content target=”mpatistakislink” style=”mod-color”]

Μπατιστάκης Δημήτρης

Ο κ. Μπατιστάκης Δημήτρης έχει σπουδάσει πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, με εξειδίκευση στον προγραμματισμό. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε) στη Σημειωτική Ανάλυση Λόγου και Εικόνας του παιδαγωγικού τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με εξειδίκευση στη σημειωτική και το πολιτικό marketing μέσω του διαδικτύου. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ, με δεκαετή εμπειρία σε όλες τις δομές εκπαίδευσης ενηλίκων (ΙΕΚ, ΚΕΚ, ΣΔΕ, ΚΔΒΜ). Παράλληλα, από το 2004 μέχρι το 2013, έχει διδάξει στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση «Νέες Τεχνολογίες», συμμετέχοντας σε διαθεματικά projects, όπως «Το ταξίδι της Ελιάς» και «Η Ασφάλεια στο Διαδίκτυο». Έχει συνεργαστεί με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου και την ΠΛΗΝΕΤ Μαγνησίας (με την Google ως επίσημο χορηγό). Επίσης, διδάσκει προγραμματισμό και δίκτυα από το 2004 μέχρι και σήμερα σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Υπήρξε συνεργάτης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (2014-2015), ως τεχνικός του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου, με κύριες αρμοδιότητες την απομακρυσμένη διαχείριση βλαβών σε τεχνολογίες Cisco, την υποστήριξη λογισμικού και τη διαχείριση ADSL γραμμών και δικαιωμάτων λογαριασμών/emails. Επίσης, από το 2010 μέχρι και σήμερα είναι συνεργάτης της εταιρίας 80bytes, η οποία ασχολείται με την κατασκευή websites και eshops, την εκπαίδευση πελατών, την επίλυση προβλημάτων εξ’ αποστάσεως, το διαδικτυακό marketing, το web hosting, την διαχείριση windows servers κ.α. Τέλος, από το 2007 μέχρι το 2010, υπήρξε ο διαχειριστής και τεχνικός υπεύθυνος του www.forums.gr. Έχει επιμορφωθεί/εξειδικευτεί σε θέματα ανοιχτού λογισμικού από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στην Εκπαιδευτική Ρομποτική από την Edumotiva. Από το σχολικό έτος 2016-2017 εργάζεται στο πρόγραμμα TALOS του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ως εκπαιδευτής ρομποτικής και νέων τεχνολογιών, καθώς επίσης και φοιτά στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του ΕΑΠ(Συστήμα Διάχυτου Υπολογισμού).

[/modal_box] [modal_box content target=”mpountoukoulink” style=”mod-color”]

Μπουντούκου Μαρία

Η κα. Μπουντούκου Μαρία είναι πτυχιούχος φυσικοθεραπεύτρια, απόφοιτη του ΑΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας – Λαμίας. Πραγματοποίησε την κλινική της άσκηση στο Γ. Νοσοκομείο Λαμίας αποκτώντας κλινική εμπειρία στο τμήμα της ΜΕΘ (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας), στο τμήμα της χειρουργικής μονάδας, στο τμήμα της καρδιολογικής μονάδας καθώς επίσης και στο τμήμα της ορθοπεδικής μονάδας. Επίσης, κλινική άσκηση πραγματοποίησε και στο γηροκομείο Στυλίδας, στο ειδικό σχολείο Λαμίας και ασχολήθηκε με παιδιά με αυτισμό, σύνδρομο down, εγκεφαλική παράλυση και λοιπές κινητικές & νοητικές αναπηρίες. Κλινική άσκηση πραγματοποίησε και σε τμήμα νευρολογικών περιστατικών ενηλίκων στο ΚΕΦΙΑΠ (ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ – ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ). Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση σε μεγάλο κέντρο αποκατάστασης στο Βόλο και εργάζεται ως φυσικοθεραπεύτρια σε φυσικοθεραπευτήριο στη πόλη του Βόλου.

[/modal_box] [modal_box content target=”klitsinarislink” style=”mod-color”]

Κλητσινάρης Στέργιος

O κος Κλητσινάρης Στέλιος είναι απόφοιτος Κομμωτικής Τέχνης και επαγγελματίας διατηρώντας κατάστημα από το 1986 έως και σήμερα όπως επίσης και Πρόεδρος κουρέων κομμωτών Ν. Μαγνησίας εδώ και 15 χρόνια. Έχει υπάρξει εκπαιδευτής σε τμήματα Κομμωτικής στο Δημόσιο ΙΕΚ και στις σχολές ΕΠΑΣ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε Ελλάδα και Εξωτερικό και έχει υπάρξει κριτής στους Πανελλήνιους διαγωνισμούς κομμωτικής.

[/modal_box]

 

ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, η 1η σου επιλογή!

 mission possible

Μία θέση εργασίας σε περιμένει!

Αφήστε μια απάντηση