Σεμινάριο των εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων της πραγματοποίησε η εταιρεία τροφίμων ELETRO στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ

στο Βόλο. Αφού παρουσίασε ο κος. Μουτσέλος Ηλίας (υπεύθυνος πωλήσεων) τα προϊόντα που προμηθεύει η εταιρεία σε πολυτελή εστιατόρια και ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα, στη συνέχεια παρέδωσε τα σκήπτρα στους διακεκριμένους σεφ κο. Γκονέλα Νικόλαο και κο. Πανάγο Κωνσταντίνο, εκπαιδευτές των τμημάτων Μαγειρικής και Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής Λάρισας και Βόλου αντίστοιχα, για να ηγηθούν της πρακτικής εφαρμογής των προϊόντων. Οι σεφ σε συνεργασία με τους σπουδαστές χρησιμοποίησαν τα προϊόντα σε συνταγές, δείχνοντας την εφαρμογή τους αλλά και την ποιότητά τους στη πράξη. 

Το σεμινάριο έληξε με τις καλύτερες εντυπώσεις από τους παρευρισκόμενους, αφού διαπιστώθηκε για άλλη μία φορά, πως μία συνταγή για να είναι επιτυχημένη δεν φτάνει μόνο η σωστή εκτέλεση αλλά και η ποιότητα των υλικών!

{gallery}article-images/estiasi/2018-04-13{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση