Γράφει η Φαίη Παστάκα,

Make up artist, Εκπαιδεύτρια Αισθητικής ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ

Έχετε αναρωτηθεί τι είναι η Ομορφιά; 

Δεν είναι εύκολο να δοθεί μια συγκεκριμένη απάντηση σε αυτό το ερώτημα γιατί η έννοια της ομορφιάς διαφοροποιείται από άνθρωπο σε άνθρωπο. 

Ποιος είναι όμως ο πραγματικός ορισμός της Ομορφιάς;

Ομορφιά είναι ο συνδυασμός της εσωτερικής ομορφιάς, η οποία περιλαμβάνει ψυχολογικούς παράγοντες όπως η προσωπικότητα, η ευφυΐα, η χάρη, η γοητεία και η κομψότητα, και της εξωτερικής ομορφιάς, η οποία περιλαμβάνει ένα όμορφο πρόσωπο, ένα εντυπωσιακό χτένισμα, ένα υγιές σώμα, ένα γλυκό χαμόγελο.

Την εξωτερική ομορφιά καλούμαστε να υπηρετήσουμε και αναδείξουμε εμείς στο τμήμα «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ» του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ!

Συγκεκριμένα, στα 4 εξάμηνα σπουδών εκπαιδεύουμε τις σπουδάστριες του τμήματος στη σωστή χρήση των προϊόντων και τεχνικών μακιγιάζ με σκοπό να αναδείξουν την ομορφιά και την λάμψη κάθε προσώπου!

Επενδύοντας σε ολιγομελή τμήματα, σύγχρονα και εξοπλισμένα εργαστήρια μαθαίνουμε σε κάθε νέα να περιποιείται τον εαυτό της αρχικά και στη συνέχεια τις πελάτισσες που θα αναλάβει! 

Τι μπορεί να ζητήσουν? Πρωινό, απογευματινό, βραδινό μακιγιάζ? Νυφικό απαιτητικό μακιγιάζ? Διόρθωση που χρειάζονται πρόσωπα με ιδιομορφίες χαρακτηριστικών?

Οι σπουδάστριες του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ θα αποκτήσουν όλα τα εφόδια και όλες τις γνώσεις που απαιτεί η αγορά εργασίας για να γίνουν ανταγωνιστικές και να ανταπεξέλθουν επιτυχώς σε κάθε πρόκληση!

Οι δεξιότητές τους ενισχύονται επίσης με τη συμμετοχή τους σε διάφορα events, σεμινάρια και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των 2 χρόνων σπουδών καθώς αποκτούν εξωστρέφεια και εμπειρία ενώ ολοκληρώνονται μέσω της πρακτικής άσκησης!

Είσαι έτοιμη να μπεις στον χώρο της Ομορφιάς?

Έλα και εσύ στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ για να ανήκεις στους επαγγελματίες που διεκδικούν τις ανώτερες θέσεις στην αγορά εργασίας!

Ένας είναι ο δρόμος της επιτυχίας που οδηγεί σε ένα ιδανικό επαγγελματικό μέλλον.. Δεν έχεις παρά να τον διανύσεις!

Αφήστε μια απάντηση