Γράφει ο Γιώργος Λημναίος, Σχεδιαστής Μόδας

 

Όλοι μας έχουμε όνειρα και θέλουμε να πετύχουμε σε αυτό που αγαπάμε χωρίς να σταματάμε την προσπάθεια, διαφορετικά άλλωστε δεν θα είχε νόημα η καθημερινότητά μας. Εάν είσαι από αυτούς που ονειρεύονται μία καθημερινότητα στον χώρο της μόδας, με υφάσματα, υφές, χρώματα και μία δική του σειρά ρούχων, τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις επιτέλους αυτό που θέλεις!

Γιατί εκτός από αυτούς που ακολουθούν τη μόδα, υπάρχουν και εκείνοι που τη δημιουργούν. Αν ο επαγγελματικός σου προσανατολισμός είναι μια καριέρα στη βιομηχανία της μόδας, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι εκτός από ταλέντο, πρέπει να διαθέτεις σπουδές και στρατηγική.

Πρώτο βήμα το αυτονόητο: να αποκτήσεις θεωρητικό υπόβαθρο παρακολουθώντας μαθήματα στην ειδικότητα «Σχεδιαστής Μόδας» του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ. Μαθήματα που θα σου δώσουν τις βάσεις για μια ελπιδοφόρα εκκίνηση. Μαθήματα που συνδυάζουν καλλιτεχνικές, τεχνικές και εμπορικές γνώσεις. Εδώ θα εκπαιδευτείς από επαγγελματίες του χώρου όχι μόνο στο σχέδιο, στο σχεδιασμό και κατασκευή προτύπων αλλά και στην ανάγκη να αφουγκράζεσαι την αγορά, να παίρνεις γρήγορες αλλά εμπνευσμένες αποφάσεις, να γεννάς original ιδέες, να κατανοείς τις ιδιαιτερότητες κάθε πελάτη, να διαχειρίζεσαι παραγγελίες, οικονομικά θέματα, την πίεση χρόνου.

Επιπλέον, μέσω της πρακτική άσκησης θα αποκτήσεις επαγγελματική πείρα, θα έρθεις σε επαφή με το θαυμαστό κόσμο του θεάματος και θα γίνεις μέλος της μεγάλης οικογένειας της μόδας.

Εσύ τι περιμένεις?

Αφήστε μια απάντηση