Αρωγός στη Γιορτή των Εμπόρων του Βόλου…

Το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Βόλο η Λευκή Νύχτα,

όπου τα καταστήματα στο κέντρο του Βόλου παρέμειναν ανοικτά από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 2 τα ξημερώματα προσφέροντας τα είδη τους με μεγάλες εκπτώσεις.

Σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ με τα τμήματα Αισθητικής, Κομμωτικής, Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, τους εκπαιδευτές και τους σπουδαστές του ήταν εκεί! Οι σπουδαστές της Αισθητικής έδιναν συμβουλές για ένα όμορφο μακιγιάζ στους ενδιαφερόμενους και έκαναν face painting στους μικρούς μας φίλους. Η Μάχη Τριαντάρη, make up artist της Σχολής, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ Λευκής Νύχτας.

Τα  τμήματα Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής, με τον Chef Κωνσταντίνο Βράκα, τον ζαχαροπλάστη  Αργύρη Ζαχείλα, τον αρτοποιό  Αλέξη Γκούλιο, τον Barista  Ιωάννη Μπέλλη, παρουσίασαν γλυπτική φρούτων, πρόσφεραν υπέροχο καφέ και χάρισαν γευστικές απολαύσεις στους περαστικούς προσφέροντας γλυκές κρέπες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες…Ήταν πραγματικά μια γιορτή για την πόλη του Βόλου και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εμπνευστές αυτής της προσπάθειας και προσωπικά στον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου κο. Οντόπουλο για το αποτέλεσμα αυτού του εγχειρήματος!

{gallery}article-images/Beauty_Salon/2018-09-11{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση