Την Παρασκευή 05/09/2014 το ΙΕΚ του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» και η BEAUTY FREE διοργάνωσαν ένα αφιέρωμα στην ομορφιά. Πιο συγκεκριμένα, οι εκπαιδεύτριες του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ», με πολυετή επαγγελματική και εκπαιδευτική εμπειρία, κα Όλγα Ντόστη, κομμώτρια, και κα Έλενα Σάββα, αισθητικός – ποδολόγος, παρείχαν δωρεάν περιποίηση σε όσους και όσες παραβρισκόμενες/ους επιθυμούσαν.
Η παραπάνω εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» με τη BEAUTY FREE.

Ειδικότερα, το ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» με τη BEAUTY FREE δημιούργησαν καινούριες εγκαταστάσεις και εργαστήρια κομμωτικής – αισθητικής – ποδολογίας – ονυχοπλαστικής στην πόλη της Λάρισας, με σκοπό την πραγματοποίηση των αναγνωρισμένων από το κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση σπουδών του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» στους παραπάνω τομείς, δίνοντας έτσι μια θετική απάντηση στις σύγχρονες απαιτήσεις των συγκεκριμένων επαγγελματικών κλάδων και προετοιμάζοντας τους αυριανούς επαγγελματίες των υπηρεσιών ομορφιάς και καλλωπισμού.
Πιο αναλυτικά, οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» πρόκειται να παρακολουθούν τα μαθήματά τους στους πραγματικούς χώρους εργασίας – κομμωτήριο και κέντρο αισθητικής – της BEAUTY SALON, έχοντας ευκαιρίες και προοπτικές απασχόλησης ακόμη και κατά τη διάρκεια των σπουδών. Επιπλέον, η BEAUTY FREE εξασφαλίζει εκπτωτικά κουπόνια σε όλους τους σπουδαστές/στριες για τις αγορές προϊόντων που επιθυμούν για όλη την οικογένειά τους. Παράλληλα με τις σπουδές, παρέχονται σε όλους τους σπουδαστές/στριες όλων των ειδικοτήτων δωρεάν μαθήματα αγγλικών και Η/Υ που οδηγούν σε αναγνωρισμένη πιστοποίηση, εκπαιδευτικές επισκέψεις και πρακτική άσκηση στο εξωτερικό για όσους/ες το επιθυμούν, εξειδικευμένα σεμινάρια στους τομείς αιχμής του επαγγέλματός τους, ενισχυτική διδασκαλία με e-learning και ένα tablet με εκπαιδευτικές σημειώσεις.
Οι σπουδές στο ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» ξεκινούν τον Οκτώβριο ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται μέσα στο Σεπτέμβριο.
Για περισσότερες πληροφορίες ή και για εξασφάλιση ενημερωτικών ραντεβού με τη Υπεύθυνη Σπουδών του ΙΕΚ καλέστε στο τηλέφωνο 2410554024 (ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ», Παλαιολόγου 19, Λάρισα).

{gallery}article-images/Beauty_Salon/2014-9-8{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση